Op déze datum begint het nieuwe seizoen van Prince Charming

We can't wait!

Er komt weer een gloednieuw seizoen van Prince Charming aan! De opnames zijn inmiddels afgerond en nu is ook de realeasedatum van het derde seizoen bekendgemaakt. Enne, gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten.

Prince Diego

Eerder konden we al kennismaken met de opvolger van Marvin en Chris. Niemand minder dan Diego González-Clark is de nieuwe Prince Charming! “De laatste tijd stond mijn leven op z’n kop en leek alles onzeker. Juist daarom heb ik besloten dit avontuur aan te gaan en hoop ik iemand te vinden met wie ik een toekomst kan opbouwen. Ik ben er klaar voor!”, aldus Diego over het aanstaande avontuur. De 30-jarige hunk kun je kennen van musicals als Aladdin, Beauty and the Beast, Mamma Mia! en On Your Feet! Ook maakt hij podcasts en is hij presentator. Verder is Diego vader van een zoontje, namelijk de schattige Sem.

Nieuw seizoen 

Wij hebben heel veel zin om het liefdesavontuur van Diego te volgen, en gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten! Videoland heeft vandaag namelijk bekendgemaakt dat het derde seizoen van Prince Charming op donderdag 15 december van start gaat. Extra leuk: die dag kunnen we meteen genieten van een dubbele aflevering! We can’t wait! 

Rijker mens

Seizoen één van Prince Charming ging van start met Marvin als dé prins. Hij vond de liefde in Ferdi en inmiddels zijn de twee verloofd! Seizoen twee met prince Chris had helaas geen happy end. Even leek er een romance te ontstaan tussen hem en Jakop, maar de twee gingen uiteindelijk als vrienden uit elkaar. Dit jaar vonden de opnames plaats in het zonnige Griekenland. “Ik moest totaal uit mijn comfortzone stappen en het is niet te omschrijven hoe ik me gevoeld heb”, vertelde Diego toen hij net terug was. “Maar woorden als ‘intens’ – ‘bijzonder’ – ‘apart’ – ‘heftig’ en ‘geweldig’ komen dicht in de buurt”, vervolgt hij. “Ik had dit echt niet willen missen en ben als een rijker en gelukkiger mens teruggekomen.” Zal het Diego lukken om zijn prins op het witte paard te vinden? We’ll see!

Bron: Instagram @videolandonline | Beeld: Jasper Syk 

Laatste nieuws