Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no! Opnames De Bachelorette noodgedwongen uitgesteld

En ook voor Monica Geuze verloopt niet alles vlekkeloos...

De opnames van De Bachelorette met Sylvia Geersen zijn deze week van start gegaan in het prachtige Zuid-Afrika. Niemand minder dan Monica Geuze zal dit seizoen presenteren en in haar vlogs op YouTube krijgen we alvast een klein kijkje achter de schermen. Daarin vertelt ze dat de opnames niet helemaal vlekkeloos verlopen en zelfs zijn uitgesteld.

Opnames uitgesteld

In haar nieuwste vlog vertelt Monica dat de opnames noodgedwongen een dag zijn uitgesteld. Dat gebeurt natuurlijk niet zomaar, want hierdoor moeten alle dates, rozenceremonies en cocktailparty's die hierna komen óók een dag later worden gepland. "Er is iets fout gegaan", vertelt Monica in haar vlog. "De stroom ligt eruit voor alle licht en techniek die we nodig hebben. Nu moet er een generator komen vanuit een stad in de buurt. Dat zou een uur, tot twee uur kunnen duren." Voor de presentatrice betekent dat dus heel lang wachten. "Dan ga ik maar even Special Forces VIPS kijken. Wat moet je anders doen?"

Uiteindelijk wordt er door de productie van De Bachelorette besloten om de draaidag op te schuiven. "Het licht doet het niet goed", aldus Monica. "En het wordt een hele lange draaidag. Het is nu al heel laat, je wil ook niet dat het op een gegeven moment alweer licht wordt, omdat het ochtend wordt." Maar ze laat het er natuurlijk niet bij zitten. "We houden de moed erin. Morgen weer een dag."

https://www.youtube.com/watch?v=E5uz1_1kGFM&ab_channel=MonicaGeuze

Verkeerde kleding

Niet alleen bij de techniek gaan er dingen fout. In Zuid-Afrika komt Monica er namelijk achter dat ze de verkeerde kleding heeft meegenomen. Het is namelijk veel kouder dan verwachten, waardoor haar outfits niet meer geschikt zijn. "Dus ik moet even andere kleren regelen. Ik heb dingen mee die veel te koud zijn. Ik heb het totaal verkeerd ingeschat." Oh no!

Bron: YouTube Monica Gezue, RTL Boulevard | Beeld: De Bachelorette