4 redenen waarom je met een jongere man zou moeten daten

Daten met een jongere man heeft ook zo zijn voordelen.

Leeftijd speelt vaak een belangrijke rol in de datingwereld. Vrouwen willen meestal iemand die iets ouder is, maar wist je dat daten met een jongere man juist ook veel voordelen heeft? We zetten de voordelen van daten met een jongere man op een rijtje.

Leeftijd, lengte, afkomst, lifestyle: het zijn allemaal dingen waar we kritisch naar kijken wanneer we gaan daten. Soms schrijven we een potentiële match af op basis van zijn leeftijd, terwijl dit zomaar eens tevergeefs kan zijn. Want daten met iemand die een paar jaartjes jonger is, kan prima en brengt zelfs wat voordelen met zich mee.

1. Jongere mannen staan positief in het leven

Mannen die nog wat jonger zijn, staan vaak positief en energiek in het leven. Ze zijn ambitieus en zitten vaak vol met ideeën. Ze zullen die energie daarom ook in jou willen steken en jou ook willen uitdagen om het maximale uit je leven te halen.

2. Ze zijn sportief en actief

Jongere mannen besteden vaak meer aandacht aan hun uiterlijk dan wat oudere mannen. Ze gaan naar de sportschool of sporten veel in teamverband. Een gezonde leefstijl is voor hen vaak nog belangrijk, terwijl dit bij oudere mannen vaak op een wat lager pitje komt te staan. Enne, zeg nou zelf… Een lichaam à la Zac Efron is niet verkeerd, right?

3. Ze zijn open minded

Jongere mannen zijn opgegroeid in een andere generatie en vaak meer open minded dan oudere mannen. Ze luisteren naar je mening en staan er voor open om je te begrijpen. Oudere mannen zijn soms wat kritischer, waardoor het af en toe lastig kan zijn om een goed gesprek te hebben.

4. Steamy time is vaak een stuk steamier

Iedere man is natuurlijk weer anders in bed, maar van jongere mannen wordt vaak gezegd dat ze in bed een stuk steamier zijn dan oudere mannen. Dit omdat ze energieker zijn en graag het voortouw willen nemen. Enne, een beetje verwend worden tussen de lakens kan geen kwaad, toch?

Bron: Fem Fem | Beeld: Look Both Ways (film)

Laatste nieuws