Dus toch! Netflix komt met tweede seizoen The Watcher

Jaaaaa!

Netflix lanceerde vorige maand de miniserie The Watcher. In deze psychologische thriller zien we hoe een gezin wordt geteisterd in hun nieuwe huis aan 657 Boulevard. Al snel wist de serie een plekje in de top tien van de streamingdienst te bemachtigen en deze populariteit is ook Netflix niet ontgaan. De streamingdienst heeft namelijk bekend gemaakt dat er toch een tweede seizoen komt!

Het verhaal

In de serie volgen we Dean en Nora Brannock, die met hun twee kinderen van New York City naar de luxe buitenwijk in Westfield verhuizen. Ze zijn dol op hun huis, maar worden helaas niet echt warm welkom geheten door de buren. Sterker nog, al snel ontvangt het gezin een vreemde brief. In deze brief schrijft een zogeheten ‘Watcher’ dat hij hun en hun nieuwe huis in de gaten houdt. Behoorlijk creepy als je het ons vraagt.

Buren worden verdacht en er komen naarmate de afleveringen vorderen steeds meer bizarre details aan het licht. Niemand is te vertrouwen en zelfs Dean zelf lijkt er op een gegeven moment iets mee te maken te hebben? In de laatste afleveringen biecht detective Theodora op dat zij degene is die de brieven heeft verstuurd, maar later wordt dit verhaal weer ontkracht door haar dochter. Tot aan het einde is dus nog steeds niet duidelijk wie de stalker is van de familie.

Veel vragen

De eindscène, waarbij de hoofdpersonen één voor één langs het huis rijden en het nieuwe gezin bekijken, riep dan ook veel vragen op bij kijkers. Want is het nieuwe gezin ook slachtoffer van iemand die hen brieven stuurt? En wat voor complot hebben JohnMoPearl en Roger gesmeden? Zijn zij samen The Watcher of is het toch iemand anders?

In eerste instantie leek het erop dat we daar nooit antwoord op gingen krijgen, maar niets blijkt minder waar. Gisteren maakte de streamingdienst namelijk bekend dat ze toch een nieuw seizoen gaan maken. En dat is niet het enige goede nieuws, want ook de hitserie Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story wordt vervolgd.

Opnames

Wanneer de opnames voor The Watcher seizoen twee van start gaan, is helaas nog niet bekend. Wij kijken er in ieder geval heel erg naar uit!

Bron: Filmvandaag | Beeld: Netflix, Twitter

Laatste nieuws