Budget favorites: 6x beautyproducten voor een fijn prijsje

Hier worden wij hebberig van!

Om er picobello uit te zien hoef je heus niet de hoofdprijs te betalen. Deze budget beautytoppers doen hun werk ook nog ’ns kneitergoed: win-win dus.

Wat een parel

Een goede dekking is het halve werk. De Blue Me Nail Lacquer van Kiko Milano heeft een sterk gepigmenteerde textuur met lichtweerkaatsende parelmoerdeeltjes die je nagels een prachtige glans geven. Kleur 03 Best Future.

Budget faves
€5

Scrubben maar

Aan grauw herfstweer kunnen we niets doen, aan een grauwe teint gelukkig wel. Met het Charcoal scrubmasker van Kruidvat Originals reinig je je huid intensief en verwijder je dode huidcellen in vijf minuten.

€2,50

Blijmaker

De mediumdekkende Perfect skin foundation SPF15 van HEMA bevat krachtpatsers waar je huid blij van wordt, zoals niacinamide, vitamine C en SPF. Het resultaat: hydratatie, subtiele egalisering en een stralend gezicht. Daar houden we van. Kleur: Honey Rose

€7,50

Bat Bad

Laat je niet misleiden door de zwarte kleur van deze Lush-Bath Bomb. Zodra je ’m in het water laat vallen, word je verrast door een paarse en blauwe kleurexplosie met een lading glitter. De geuren van rozemarijn en salie laten je weer helemaal tot rust komen.

€6,50

Hallo halo

Beauty influencers op TikTok zijn obsessed, en wij nu ook. De Halo Glow Liquid Filter van e.l.f. vervaagt fijne lijntjes en oneffenheden en geeft je huid een sunkissed glow. Dankzij ingrediënten als hyaluronzuur en squaleen voedt en hydrateer je je huid ook nog eens. Kleur 8, Rich.

€15

Perfect Peachy

De vloeibare lipstick Peachy uit de Maybelline Superstay Vinyl Ink-collectie is waterbestendig en kiss-proof. Met één laagje krijgen je lippen een volledige dekking met hoog glansgehalte. En dan blijft-ie ook nog eens lekker lang zitten.

€18

Enne, wie nog op zoek is naar fijne skincare budgettoppers is ook bij The Ordinary aan het juiste adres. Dit merk heeft onder meer fijne serums en moisturizers waar je u tegen kunt zeggen. Ook gaan de producten van The Ordinary meermaals viral op TikTok. En dat tegen een klein prijsje.

Productie: Babette Dessing | Beeld: iStock

Laatste nieuws