Sibel blikt terug op Matched by Mom-deelname

'Het was een super leuke ervaring'

Het wordt steeds spannender in Matched by Mom. Iedere week worden er weer één of meerdere dames naar huis gestuurd. In de laatste aflevering moest Sibel helaas vertrekken. Op Instagram blikt ze terug op haar deelname.

Het programma

In Matched by Mom zien we hoe Anwar, KoenLorenzo en Melvin op zoek gaan naar de liefde. Ze krijgen daarbij hulp van hun moeders, die bepalen met wie hun zoons op date gaan. Aan het begin van het programma waren er zestien single ladies, maar dat worden er iedere week iets minder.

In de aflevering van dinsdag hadden de moeders een vervelende boodschap voor Sibel tijdens de kettingceremonie. Ze moest een stapje naar voren doen en kreeg toen te horen dat het avontuur helaas voor haar eindigde. Eigenlijk zou Sibel tijdens een eerder ceremonie al worden weggestuurd, maar ze mocht toen blijven omdat Isabelle er zelf voor koos om te vertrekken. Een behoorlijke rollercoaster aan emoties dus, voor Sibel. Hoe heeft ze het hele avontuur ervaren?

Leuke ervaring

In haar Instagram Stories beantwoordt Sibel een aantal vragen van haar volgers en vertelt ze dat ze dankbaar is voor haar deelname. “Eigenlijk ben ik dankbaar voor de hele ervaring”, schrijft ze. “Van het leren kennen van prachtige mensen tot het tegenkomen van mezelf. Het was een superleuke ervaring!”

sibel

Vervolgens heeft Sibel nog een boodschap voor haar volgers. “Voor alle mensen die iets willen doen en het niet durven om wat dan ook: step out of your comfort zone. Het enige wat je kan gebeuren is dat je valt, maar ook dan kun je weer opstaan”, aldus Sibel. Wauw!

Bron: Instagram Sibel | Beeld: Matched by Mom

Laatste nieuws