Cute! EOTBDD’s Jamy plaatst schattige video van dochtertje

Het meisje groeit als kool.

Jamy Brands en Dante Vermeeren werden afgelopen augustus trotse ouders van hun eerste kindje. Het EOTBDD-stel kreeg een meisje met de prachtige naam Jailey-Rose. Gisteren plaatste Jamy een wel heel schattige video van het kleine meisje. Kijk mee.

Relatie

Het is zo’n twee jaar geleden dat Jamy en Dante elkaar leerden kennen op de set van Ex on the Beach: Double Dutch. Hoewel dit programma niet bepaald de place to be is om de liefde te vinden, konden de twee niet ontkennen dat er een vonk tussen hen was. Door de jaren heen hebben de twee helaas zo hun ups and downs gehad. Zo zette het stel in het najaar van 2020 nog een punt achter hun relatie, omdat Jamy zou zijn vreemdgegaan. Gelukkig heeft de liefde het uiteindelijk overwonnen en zijn ze happier than ever. 

Sinds de komst van de kleine Jailey-Rose vormen Dante en Jamy a family of three en daar zijn ze maar wat gelukkig mee. De vrolijke Jailey-Rose groeit als kool, zo valt te zien op de mega schattige video die Jamy gisteren deelde. “Happiness is… 🍀”, schreef ze in de caption.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝐉𝐀𝐌𝐘 🦋 (@jamybrands)

Reacties

Volgers van Jamy vinden de video om van te smullen. “Zo’n mooi meisje! 💕”, reageert een volger. En: “Wat een mooi kindje!”, schrijft iemand anders. Weer een ander volger vindt dat Jailey-Rose op Dante lijkt. “Zo cuteee! Ze lijkt wel op haar papa😚”, klinkt het. Aahw!

Bron & Beeld: Instagram Jamy @jamybrands

Laatste nieuws