Hilarisch! Kendall Jenner was als komkommer verkleed voor Halloween

Het kostuum van Kendall gaat helemaal viraal.

Talloze celebs trokken dit weekend hun engste outfit uit de kast om Halloween te vieren. Kendall Jenner had echter wel een heel opvallend kostuum uitgekozen, waar heel het internet het op dit moment over heeft. De KarJenner-telg ging namelijk verkleed als – jawel – komkommer.

Virale scène

Haar kostuum heeft alles te maken met een scène uit The Kardashians van begin dit jaar, waarin te zien was hoe het topmodel er een héél bijzondere snijtechniek op nahoudt als het gaat om komkommers – en dat is het internet niet ontgaan. Ze kan over een catwalk lopen als geen ander en ze neemt de drankindustrie over met haar award-winning 818 Tequila, maar komkommers snijden kan Kendall Jenner beter aan een ander over laten.

@georgettepollock The face Kris makes when she realises she forgot to teach Kenny the basics. IM SCREAMING 😭 #thekardashians #krisjenner #kendalljenner #cuttingcucumbers ♬ Originalton – 💟🥷🏻

Snijtechniek

In de aflevering zagen we dat de Jenner-telg toch behoorlijk wat moeite heeft met het snijden van de komkommer. “Ik ben zeker weten geen goede snijder, dus zoom maar niet in op mij”, zegt ze. Moeder Kris Jenner heeft toch haar bedenkingen bij de snijtechniek van haar dochter en besluit uiteindelijk om de chef er maar bij te roepen. O my… Deze scène ging behoorlijk viraal en om de spot met zichzelf te drijven heeft Kendall dit jaar dus voor een heus komkommer-kostuum gekozen tijdens Halloween.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)

Reacties

I’m giving out fruits and veggies tonight“, schrijft Kendall bij het geweldige kiekje. Volgers vinden het kostuum van Kendall hi-lar-isch, zo blijkt uit de comments. “Cryin“, schrijft Hailey Bieber. Kim Kardashian laat lachpoppetjes achter, net als duizenden anderen. Oké, jij wint Halloween Kendall!

Bron: NSMBL | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws