12x Tekenen dat je een man date en geen jongen

Hieraan herken je of je man serieus met je is.

Ladies, serieuze mannen bestaan. En nee, dan bedoelen we dus niet de jongen die je nu aan het daten bent en boordevol red flags zit. Nee, echt serieuze mannen bestaan en het is de hoogste tijd om serieuze mannen van jongens met red flags te onderscheiden.

Tekenen

Wil je voor een lange termijn relatie gaan, dan kun je het beste beginnen met een grown-ass man. Een man die zijn zaken al enigszins op orde heeft en dus niet het geval waarbij je het stokje van je schoonmoeder overneemt als het om opvoeden gaat. Máár, hoe weet je nu of die crush die jij aan de bar hebt ontmoet een man en geen jongen meer is? Wij hebben 12 tekenen voor je op een rij gezet.

1. Zijn appartement ziet eruit als een appartement

Dus niet als een studentenkamer of dierentuin. Hij hoeft heus niet al zijn eigen woning te hebben en het hoeft ook niet super deluxe ingericht te zijn, maar het is wel zo fijn als je de vloer kun onderscheiden van de rest van de kamer. Als je crush te lui is om op te ruimen, is hij waarschijnlijk ook te lui voor belangrijkere dingen in het leven.

2. Hij heeft een plan

Het maakt niet uit waar hij werkt of wat hij doet, zolang-ie maar een plan heeft om van A naar B te gaan. Volwassen mannen hebben een plan en nog belangrijker: ze zijn gemotiveerd om dit plan uit te voeren.

3. Hij kan zonder oppas

Het maakt niet uit hoe dronken-ie is of in welke situatie hij zich bevindt, deze man kan goed voor zichzelf zorgen en regelt zijn zaken. Ben jij degene die hem na een avond stappen naar huis moet dragen of ervoor moet waken dat hij geen domme dingen doet? Dan date je waarschijnlijk het jongetje van de klas…

4. Hij zegt wat-ie denkt op een rustige en kalme manier 

Volwassen mannen zeggen niet bij alles ‘ja’ en ‘amen’. Hoe graag we dat soms ook zouden willen… Volwassen mannen spreken hun mening uit, ook als ze het ergens niet mee eens zijn. En dit doen ze niet op een dwarse en irritante manier, nee, dit gaat gewoon rustig en kalm.

5. Hij heeft zijn prioriteiten op een rijtje en je wéét dat je een van zijn prioriteiten bent

Mannen hebben een richting, jongens hebben speeltijd. Als jouw guy weet wat hij wil in het leven en aandacht schenkt aan de dingen en personen die belangrijk voor hem zijn, dan zit jij wel goed.

6. Hij zorgt goed voor zichzelf

Zijn lichaam is zijn tempel en om goed te kunnen leven moet je goed voor jezelf zorgen. Hij heeft zijn eigen filosofieën en is een goed geoliede machine.

7. Hij moedigt jou en je ideeën altijd aan, no matter what

Als hij van je houdt en volwassen is, dan zal hij je onvoorwaardelijk steunen bij alles wat je doet. De mannen die je vertellen dat je iets niet kan, dat zijn pas echt de foute mannen.

8. Hij klaagt niet

Bitching is for bitches. Deze man weet dat klagen niets oplevert en gaat voor resultaat in plaats voor gedoe met jou.

9. Hij maakt beslissingen maar vindt het ook prima als jij dat doet

“Wat wil je doen?”
“Geen idee, wat wil jij doen?”
Bij een volwassen man zijn dat soort relaties voorgoed verleden tijd. Vraag je hem wat-ie wil doen, dan komt hij met opties en kaatst-ie niet continu de vraag terug.

10. Wanneer jullie met z’n tweeën zijn, is-ie in niets anders geïnteresseerd dan in jou

Of zijn favoriete programma of voetbalwedstrijd op televisie is, het maakt niet uit. Hij is een man en mannen zijn beesten. Het enige waar hij om geeft, is om samen met jou zo snel mogelijk in bed te liggen.

11. Hij geeft toe als hij fout zit

De tijd dat-ie met z’n vingers naar een ander wijst, is voor de volwassen man voorgoed verleden tijd.

12. Hij waardeert je

Hij zegt niet alleen dat hij van je houdt, hij laat het ook zien én schaamt zich er niet voor. Voor hem, ben jij een onderdeel van zijn leven en vul je hem met alles aan.

Bron: Grazia archief | Beeld: Gossip Girl

Laatste nieuws