discovery+ komt met nieuw liefdesprogramma op basis van je sterrenbeeld

Het staat in de sterren geschreven!

Van Temptation Island tot aan Love is Blind, en van Matched by Mom tot aan FBoy Island: we worden jaarlijks overspoeld met liefdesprogramma’s. En alsof er nog niet genoeg programma’s zijn waarbij singles opzoek gaan naar de ware liefde, komt discovery+ nu met een geheel nieuw concept…

Sterrenbeelden

discovery+ komt namelijk met het nieuwe programma Written in The Stars, waarbij singles worden gematcht op basis van hun sterrenbeeld. Jup, really. Heb jij je grote liefde nog niet gevonden? No worries, want het staat gewoon in de sterren geschreven volgens drie vooraanstaande astrologen. Zij beweren namelijk dat het mogelijk is om de juiste match te vinden op basis van iemands persoonlijkheid die bepaald wordt door het tijdstip van je geboorte. Of deze astrologen ook echt gelijk hebben, wordt onderzocht in een ultiem datingexperiment waarbij twaalf singles aan elkaar gekoppeld worden, puur op basis van hun geboortehoroscoop.

Matcht een maagd goed met de ram? En zijn de leeuw en steenbok elkaars zielsverwanten? De singles verblijven in een luxe Grieks resort om uit te vinden of de astrologen inderdaad gelijk hebben. De astrologen begeleiden de deelnemers door hen te wijzen op elkaars bijzondere eigenschappen. Want volgens astroloog Michele Knight helpt astrologie om inzicht te krijgen in de behoeftes en het gedrag van de partner. Zien de deelnemers dat ook zo? Of is uiterlijk toch belangrijker en blijkt het fysieke beeld uiteindelijk krachtiger dan het sterrenbeeld?

Drama

De deelnemers van het programma weten op voorhand niet dat ze gematcht worden op basis van hun sterrenbeeld. Dat horen ze pas nadat ze iedereen gezien hebben en zo hun voorkeuren op het eerste gezicht hebben bepaald. Enne, vanaf de eerste nacht moeten de gematchte koppels al op één kamer overnachten. Drama gegarandeerd!

Het nieuwe programma Written In The Stars is vanaf zondag 27 november te zien op discovery+.

Bron & Beeld: discovery+

Laatste nieuws