Cute! Carré Albers heeft een relatie met deze BN’er

De vonk sloeg over tijdens De Alleskunner VIPS.

Carré Albers deed twee jaar geleden mee aan Temptation Island, waar ze helaas de liefde niet vond. Echter, tijdens een ander tv-programma heeft cupido wel raak geschoten, want Carré maakte gisteren na de finale van De Alleskunner VIPS bekend dat ze in love is met niemand minder dan Baas B!

De Alleskunner VIPS

De stunning Carré kun je kennen van haar rollen in de Nederlandse series #Fitgirls, Vakkenvullers en De Slet van VWO 6. Twee jaar geleden deed ze mee aan Temptation Island in de hoop daar de liefde te kunnen vinden, maar dat lukte haar helaas niet. Nu, twee jaar later, heeft Carré alsnog de liefde gevonden doormiddel van een tv-programma.

Samen met een hoop andere BN’ers deed de actrice dit jaar mee aan de Alleskunner VIPS. Carré wist het zelfs tot de finale te schoppen, waar ze het opnam tegen Mounir Toub alias Chef Toub. Op Instagram blikt ze terug op haar deelname en vertelt ze dat ze niet gewonnen heeft, ‘maar wel met de hoofdprijs’ naar huis is gegaan. “Niet gewonnen, maar wel naar huis met de hoofdprijs ❤️”, schrijft Carré bij een foto van haar en rapper Baas B, die al eerder het programma moest verlaten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carré Albers (@carrealbers)

Reacties

Baas B aka Bart Zeilstra reageert ook op het lieve kiekje. “Mijn lief ❤️”, schrijft hij. Verder wordt het stel overspoeld met felicitaties en andere lieve berichtjes. “Mooi stel 🔥”, schrijft zanger Brace. En: “Oooooo😍 gefeliciteerd”, laat Jill Goede achter. Lief!

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws