Beige flags op datinggebied: hier moet je op letten

Dit duidt erop dat jullie geen match zijn.

We hebben allemaal weleens gehoord van red flags op het gebied van dating apps: afknappers die aangeven dat je beter niet nog een keer op date kunt gaan. Daarnaast zijn er meerdere andere ‘kleuren’, waaronder beige flags. Wat houdt dat in en waar moet je op letten?

Afknappers tijdens het daten

Iemand die ineens niets meer van zich laat horen, veel te bezitterig is of onvriendelijke taal uitslaat: allemaal tekenen dat je het beter af kunt kappen en op zoek kunt gaan naar een andere datepartner. Diegene is dan obviously niet de juiste persoon voor jou. Beige flags duiden ook op afknappers, maar dan wel op een iets andere manier.

Lekker gek is juist saai

Is er namelijk sprake van beige flags, dan houdt dat in dat de ander te saai voor jou is. Omdat diegene jou niet genoeg te bieden heeft, verlies je snel de interesse en voel je je niet uitgedaagd. TikTokker Caitlin Macphail heeft er meerdere video’s over gemaakt, waar ze vertelt wat zij als beige flags beschouwt. Volgens haar bevatten profielen op dating apps vaak al genoeg clues. Als iemand graag zo ‘lekker gek’ mogelijk wil overkomen, is de kans groot dat diegene juist saai is. “Als iemand veel beige flags op diens profiel heeft, is de kans groot dat je het beëindigt en dan niet eens iets over hen geleerd hebt.”

@itscaito beige is the new red and in other news dating apps are a wasteland 🚩 #hinge #redflags #datingredflags #hingedating ♬ original sound – Caito

Op tijd stoppen

Caitlyn geeft een algemene omschrijving van beige flags. Het verschilt natuurlijk per persoon wat je ‘alarmerend’ vindt. Iets wat wel voor iedereen geldt: merk je dat je je bij de eerste of tweede date al zit te vervelen? Dan kun je er beter een eind aan breien, want dat is het recept voor een langdradige en ongelukkige relatie. Thank us later!

Bron: NSMBL | Beeld: Netflix 

Laatste nieuws