Goed nieuws: we kunnen nóg meer Fboy Island kijken

Extra veel om te bingewatchen!

Vanaf 7 november kunnen we massaal gaan genieten van het nieuwe programma Fboy Island bij HBO Max. Daar blijft het niet bij, want er blijkt ook een Amerikaanse versie van de show te zijn. Dat wordt dus lekker bingewatchen!

Liefde of bedrog?

In de Nederlandse versie van het programma Fboy Island gaan Jennemie, Manon en Sarah op een tropisch eiland een uitdaging aan. Ze worden vergezeld door zestien mannen: acht nice guys die op zoek zijn naar de liefde en acht f*ck boys die alleen maar een geldprijs willen winnen. De drie dames moeten erachter zien te komen wie goede bedoelingen heeft en wie niet. Zullen ze hun hart verliezen aan een fboy en daardoor prijzengeld mislopen? Of gaan ze ervandoor met een nice guy en vinden ze ware liefde?

Bijna…

Presentatrice Lisa Loeb was behoorlijk enthousiast over het programma. “Het was een geweldig avontuur om FBoy Island te mogen presenteren en ik ben heel trots op wat we hebben neergezet. Het is een humoristische en feministische datingshow, met veel onverwachte twists en plotwendingen. Ik ben heel erg benieuwd naar wat Nederland van FBoy Island gaat vinden!”

Wij kunnen inmiddels al bijna niet meer wachten tot het 7 november is en we de show kunnen bingen. De eerste vier afleveringen verschijnen namelijk in één keer. Op 14 november verschijnen de volgende vier en de finale kunnen we op 21 november zien. Exciting!

Ook in Amerika

Er is echter meer goed nieuws. Ook in Amerika hebben ze een versie van de realityserie gemaakt. De US-editie is te zien op TLC en Discovery+. Het seizoen gaat daar op 11 november van start (op Singles’ Day) en vanaf dan is er elke week een nieuwe aflevering te zien om 22:30 uur. De drie dames in de Amerikaanse versie heten Nakia, Sarah en CJ. Zij gaan naar een eiland met maar liefst vierentwintig mannen. Zou het hen ook lukken om de nice guys van de vervelende mannen te onderscheiden?

Bron: Love Reality | Beeld: HBO Max 

Laatste nieuws