Romee Strijd en Laurens van Leeuwen laten droomhuis zien

Het huis straalt op alle manieren rust uit.

Topmodel Romee Strijd en haar verloofde Laurens van Leeuwen hebben er een tijdje op moeten wachten, maar hun droomhuis is eindelijk af. Ze wonen sinds kort in de villa in Pijnacker en hebben nu een home tour op YouTube geüpload. Wij snappen wel dat ze trots zijn, want het huis is gorgeous!

Overal dezelfde stijl

De tour begint bij de woonkamer en iets dat meteen opvalt, is dat Romee en Laurens een voorkeur hebben voor natuurlijke en zachte tinten. Zowel de muren als het plafond en de vloer hebben een beige tint. “Het hele huis heeft dezelfde stijl”, vertelt Laurens.

Op dit moment wonen Romee en Laurens samen met hun dochtertje Mint in het huis. Het gezin staat echter op het punt te worden uitgebreid: Romee is in verwachting van hun tweede dochtertje en kan elk moment bevallen. We krijgen een kijkje in Mints kamer en de babykamer. Ook die kamers passen bij het kleurenpalet en zijn volledig ingericht met neutrale tinten. Romee vertelt dat er normaal gesproken wel kleurrijk speelgoed ligt. “Maar dat hebben we nu even opgeborgen zodat het er wat beter uitziet op camera.”

Nog wat meer groen

De badkamer heeft een bijzondere douche: er staat namelijk een bankje in. “We wilden eerst geen bankje in de douche, maar nu douchen we eigenlijk nooit meer staand”, vertelt Romee. Ze vertelt er ook bij dat ze zittend douchen nu vooral handig vindt omdat ze hoogzwanger is. Nadat we het hele huis gezien hebben, krijgen we ook nog een inkijkje in de achtertuin (met zwembad, sportschool, buitendouche en jacuzzi). Daar ontbreekt het volgens Laurens nog aan planten. “Het kan nog wat groener, maar dat is een proces. Nu is het heel modern en simplistisch.”

Bij Kim gekeken?

Na het kijken van de volledige video vragen we ons af wie de inspiratie voor dit huis heeft gevormd. De kleuren en vormen doen ons namelijk meteen denken aan het huis van Kim Kardashian. Ook zij is voor een simplistische inrichting in neutrale tinten gegaan. Zouden Romee en Laurens haar huis in hun achterhoofd hebben gehouden bij het inrichten van hun paleisje?

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress, YouTube 

Laatste nieuws