Winning Wednesday: 2x colbert + broek naar keuze van FLURESK

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we een prachtige FLURESK-look weggeven!

Fun Fall 

Bij FLURESK staat het najaar in het teken van Fun! Het is dan ook niet zo gek dat speelse details terug te vinden zijn in de herfstcollectie van het merk. Denk aan western vibes die terugkomen in fringe favorites en outfits die worden gestyled met cowboy boots. 

En ook voor lange jurken met vrolijke prints, funky shirts en comfortabele sweats ben je bij FLURESK aan het juiste adres. En jawel, ook blijven leren looks en dikke knits ook deze herfst een musthave. Dit alles is bovendien verkrijgbaar in prachtige herfst- en wintertinten. Van koningsblauw tot diepbruin. Alle tinten van de aarde zijn terug te vinden. Love it! 

Favoriete look

Ook wordt maar weer duidelijk dat blazers nooit uit de mode raken. Onze favoriet? Dat is toch wel de oversized Lissabon-blazer met klassieke ruit, reverskraag en een double-breasted knoopsluiting. Maak je look compleet door de blazer te combineren met de bijpassende Alison-broek. 

De Alison-broek heeft uitlopende broekspijpen en wederom een klassieke ruit. De broek wordt gesloten middels een striksluiting in de tailleband en heeft ritszakken. Handig!

Ook heeft FLURESK nog meer prachtige items in hun assortiment. Zo hebben wij een oogje op deze prachtige blouses en rokken, die ook nog eens hartstikke leuk zijn voor de feestdagen!

Win, win, win

Naast de Lissabon-blazer en Alison-broek heeft FLURESK nog veel meer verschillende blazers en broeken in het assortiment. Enne, wij mogen 2x een colbert + broek van FLURESK naar keuze weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes! 

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 1 november 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws