Molly-Mae showt prachtige baby bump op de rode loper

De mommy to be had wel een hele bijzondere plus één.

Al enige tijd geleden maakte Love Island-ster Molly-Mae Hague bekend dat ze – samen met vriend Tommy Fury, in verwachting zijn van hun eerste kindje. En hoewel de realitysterren de afgelopen jaren vaak genoeg in de spotlights hebben gestaan, werd de mommy to be afgelopen maandag voor het eerst weer na haar bekendmaking glammed up op de rode loper bij de Pride of Britain Awards gespot.

Pride of Britain Awards

De 23-jarige Molly-Mae verscheen afgelopen maandagavond voor het eerst sinds de bekendmaking van haar zwangerschap op de rode loper. De realityster paradeerde in een prachtige, elegante, crèmekleurige jurk op de rode loper van de Pride of Britain Awards. De jurk stond haar – as always – beeldig, maar de échte showstopper was toch wel haar prachtige baby bump.

Plus één

Opmerkelijk was dat Molly-Mae zonder vriend Tommy Fury in de schijnwerpers verscheen. Maar voor de realityster geen reden om niet in the centre of attention te staan. Alle ogen waren gericht op de realityster toen ze stralend haar eerste stappen op de rode loper zette. Enne, stiekem was de knappe blondine ook helemaal niet alleen! Haar plus één was natuurlijk haar dochtertje, die voor nu nog lekker vertoefd in de prachtige baby belly.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Molly-Mae Hague (@mollymae)

Ook op Instagram deelde de mommy to be een prachtig kiekje van haar red carpet look. In de reacties regende het met complimenten voor de realityster. Zo reageerde vriend Tommy: “My girls❤️”, en vriendin – en mede Love IslanderMaura Higgins: “Wowwwwwwwwww. My girl😍😍😍😍😍.” Anderen reageerden met: “Beautiful 😍❤️”, “Amazing 💘”, “Hot mama ❤️”, en “Angel 😍.”

Bron: The Sun, Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws