Babynieuws! Tabitha is bevallen van haar tweede dochtertje

'Ons cadeautje, ons kleine meisje.'

Zangeres Tabitha een haar verloofde Mauron hebben hun tweede dochtertje verwelkomd. Dat hebben ze op Instagram bekendgemaakt met een lieve foto van hun kleine spruit.

Tweede meisje

Op 20 maart 2021 werden Tabitha en Mauron ouders van hun eerste kindje, Imaya. In april van dit jaar maakte Tabitha bekend dat ze weer zwanger was en niet veel later volgde het bericht dat het weer een meisje werd. “We kunnen niet wachten om je vast te houden en voor altijd van je te houden. Jouw zus, vader en ik wachten geduldig zodat we straks allemaal samen kunnen zijn”, schreef Tabitha toen op Instagram.

Laatste loodjes

Vorige week liet Tabitha voor het laatst van zich horen op Instagram. “Leuk joh, die laatste loodjes”, schreef ze toen. Het bleken écht de laatste loodjes te zijn, want de zangeres is kort daarna bevallen. “Vandaag ben jij alweer een week bij ons, thuis in ons warme nest mochten wij jou in ons armen sluiten. Ons cadeautje, ons kleine meisje 🤍”, schreef ze gisteren bij de eerste foto van haar tweede kindje. Het meisje is dus op 17 oktober geboren. De naam hebben Tabitha en Mauron niet bekendgemaakt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SELFLOVE ♀ (@tabithamusik)

Lieve reacties

De foto levert veel hartverwarmende reacties op. “New tribe member 💝 congrats! Geniet van elkaar!”, aldus Nienke Plas. “Gefeliciteerd, lieverds❤️❤️❤️❤️”, schreef Roxeanne Hazes. “Ooooo jaaaaa!!!! Gefeliciteerd lieverds🥰🥰🥰🥰”, voegde Shary-An toe. “Van harte gefeliciteerd 🥳!”, schreef Soundos El Ahmadi. Ook wij willen Tabitha van harte feliciteren en hopen dat ze een fijne kraamtijd heeft!

Bron: RTL Boulevard, Story | Beeld: BrunoPress, Instagram Tabitha

Laatste nieuws