Dave Roelvink verbaast volgers met nieuwe auto

We zijn heel benieuwd of hij serieus is.

De combinatie ‘Dave Roelvink‘ en ‘auto’ roept bij veel mensen het beeld op van een Lamborghini die total loss is. Twee jaar na dat ongeluk heeft Dave dat roekeloze gedrag aardig afgeleerd. Sterker nog: hij heeft een nieuwe auto gekocht en is voor een zeer degelijke bolide gegaan. Op Instagram was iedereen nogal verbaasd over het model dat hij heeft gekozen…

Een nieuwe bolide

In juni 2020 had Dave een ongeluk met de Lamborghini van zijn vriend Mo Bicep. De auto was rijp voor de sloop, maar Dave was er gelukkig goed aan toe. Inmiddels is zijn leven in rustiger vaarwater beland. Daar hoort een degelijke auto bij, moet Dave hebben gedacht. Op Instagram laat hij trots zijn nieuwste aanwinst zien: een grijze Renault Twingo. Huh?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

Grappen en grollen

De foto geeft sterk het gevoel dat Dave een geintje met iedereen uithaalt. Ook de mensen in de comments hadden die gedachte en grapten erop los. “Gefeliciteerd bro, hard gewerkt!”, schrijft Joey Bravo. “Lekker man!! Altijd binnen gestaan en van een oud vrouwtje geweest? 😂”, aldus Danny Froger. “Kosten maken😂 is je gegund man 👏”, aldus Chahid Charrak. Ook “Dat krijg je ervan als je de kachel op 23 graden aanzet 😂🤪” en “Tanden zijn duurder dan de auto 🤣 wel een dikke actie ouweee” zijn in de comments te lezen. We zijn benieuwd naar het hele verhaal achter deze opvallende aankoop. Tell us, Dave!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram Dave Roelvink

Laatste nieuws