Een kijkje in het eetdagboek van Mila Kunis

Haar grote geheim bestaat uit slechts drie woorden.

Celebrities zien er altijd uit om door een ringetje te halen. Vaak is dat het resultaat van een strak dieet en sportregime. Ook actrice Mila Kunis ziet er altijd geweldig uit. Ben je benieuwd wat zij op een dag eet? Wij geven je een kijkje in haar eetdagboek. Food for thought!

Balance is key

Mila Kunis kennen we allemaal van de That 70’s Show, Black Swan en Family Guy (als de iconic stem van Meg). Op dit moment staat ze weer volop in the picture vanwege haar rol in de nieuwe film Luckiest Girl Alive. Naast haar carrière heeft ze natuurlijk ook nog een gezin: samen met Ashton Kutcher heeft ze twee kinderen, Wyatt en Dimitri. Tussen alle chaos door probeert ze er een regelmatig eetpatroon op na te houden. Wat is haar geheim? Surprise surprise: het zit hem allemaal in de drie woorden balance is key.

Ontbijt

Mila begint de dag graag met een old school drip coffee, waarin ze wat opgeschuimde vanille Silk Oat Milk Creamer doet. Nadat ze de kinderen naar school heeft gebracht, eet ze vaak de kliekjes van de vorige dag. Dat is in veel gevallen niet genoeg voor een hele maaltijd, dus neemt ze daar vaak een avocadotoast en wat ei bij.

Lunch

Rond lunchtijd is Mila vaak aan het werk, dus wordt er niet altijd een maaltijd genuttigd. Als ze dat wel doet, is het vaak wat fruit of string cheese. Bevindt ze zich op dat moment thuis, dan kiest ze vaak weer voor kliekjes of een proteïnesmoothie met lactosevrije melk.

Diner

Mila zweert voor het diner bij een zelfgemaakte quinoasalade of een salad bowl, waarbij alle gezinsleden hun eigen bowl kunnen samenstellen. Ook doet vis het bij hen thuis vaak goed. Ze eet bijvoorbeeld vaak gebakken zalm met rijst en verschillende groenten. Andere favorieten zijn maaltijden uit de pizzaoven, afhaalmaaltijden (sushi, Thais, Indiaas) of maaltijdboxen. Als toetje kiest Mila standaard voor ijs, waarbij rocky road haar favoriet is.

Bron: NSMBL | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws