Luca Borsato doet boekje open over liefdesleven van zijn ouders

'Zolang mijn moeder maar gelukkig is, dan is het goed.'

Luca Borsato is druk bezig met het opbouwen van een zangcarrière: hij bracht onlangs zijn nieuwe single Private Party uit. Zijn familie is de laatste tijd weer vaak in het nieuws, onder andere vanwege Luca’s eigen break up en de nieuwe vlam van moeder Leontine. In een interview met Weekend vertelt Luca daar meer over. Ook doet hij een boekje open over het liefdesleven van vader Marco.

Scheiding definitief

Luca’s moeder Leontine is sinds kort weer gelukkig in de liefde: ze is samen met zakenman John Huiberts. Luca is blij voor haar, ook al betekent de nieuwe liefde wel dat de scheiding van zijn ouders echt definitief is. “Het liefst had ik natuurlijk dat mijn vader en moeder weer bij elkaar komen. Dat zou het allerfijnste zijn voor mij, mijn broertje en zusje. Anderzijds denk ik: zolang mijn moeder maar gelukkig is, dan is het goed. Dat is het belangrijkst. En natuurlijk geldt dat ook voor mijn vader. Het blijft moeilijk, maar we steunen elkaar allemaal, in alles. En dat blijven we ook doen als gezin. Iedereen is blij voor mijn moeder. Ja, ook mijn vader.”

Eerste ontmoeting

Een ontmoeting tussen Luca en John heeft echter nog niet plaatsgevonden. Senna en Jada hebben hem al wel gezien. “Mijn zusje en broertje hebben haar nieuwe vriend onlangs ontmoet. Zij vonden hem heel aardig en leuk”, aldus Luca. Hij kijkt uit naar de eerste ontmoeting, maar vindt het ook spannend. “Hij is toch de nieuwe partner van m’n moeder.”

Nieuwe liefde voor Marco?

Nu Leontine opnieuw gelukkig is in de liefde, vragen veel mensen zich af hoe het met Marco zit. Over het liefdesleven van zijn vader kan Luca kort zijn: dat is er momenteel niet. “Voor zover ik weet, heeft mijn vader geen nieuwe vriendin. Hij is alleen.” Duidelijk!

Bron: Weekend, Axed | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws