Yes! Op deze datum begint de nieuwe Bachelorette

'Ik heb zo ongelofelijk veel zin in dit nieuwe avontuur'.

Toen in september bekend werd gemaakt dat the one and only Sylvia Geersen de nieuwe bachelorette wordt, konden we ons geluk niet op. Want wie heeft er nou geen zwak voor dat prachtige model met dat heerlijke Rotterdamse accent? Natuurlijk waren we meteen benieuwd wanneer het nieuwe seizoen van start zou gaan, en nu hebben we ein-de-lijk een datum om naar uit te kijken!

Startdatum

RTL heeft vandaag bekendgemaakt dat we vanaf februari 2023 kunnen genieten van de liefdeszoektocht van Sylvia. Een precieze datum is er nog niet, maar we hoeven dus zeker niet heel lang meer te wachten op het nieuwe seizoen van De Bachelorette. Can’t wait!

Toch blijft de grote vraag: ‘Gaat het Sylvia wél lukken om de ware liefde te vinden?’. Voorgangers Gaby Blaaser, Thomas van der Vlugt en Tony Junior vonden tijdens het programma allemaal de liefde bij een van de kandidaten, maar het bleek in de echte wereld helaas niet te werken. Aan Sylvia de taak om het tegendeel dus te gaan bewijzen en er met een heerlijke vent vandoor te gaan!

Droomman

Al eerder heeft de kersverse bachelorette in een interview aangegeven dat ze hoopt haar droomman te vinden tijdens het programma. “Ik heb zo ongelofelijk veel zin in dit nieuwe avontuur”, liet ze weten. “Ondanks dat ik het een en ander meegemaakt heb, blijf ik in de liefde geloven en hou ik van romantiek. Daarom zou ik het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden. Ik hoop ook echt dat er zich leuke, lieve, grappige, enthousiaste en natuurlijk aantrekkelijke mannen aanmelden die met mij op een mooie liefdesreis durven te gaan.” Fingers crossed!

Bron: Love Reality | Beeld: De Bachelorette 

Laatste nieuws