Wait, what? Milan Carvalho is gevraagd voor Holland’s Next Top Model

'Ik heb nooit auditie hoeven doen', onthult het model.

Lees ook

Milan Carvalho werd bekend door zijn deelname aan het tiende seizoen van Holland’s Next Top Model in 2017. Maar wat blijkt nu? Het model werd gevraagd voor het programma en heeft nooit auditie gedaan, zo onthult hij in de podcast van Janice Blok.

Geen auditie

In de podcast gaat het uiteraard over Milans ervaring bij Holland’s Next Top Model. “Het was een intense ervaring”, blikt hij terug. Als Janice vraagt of hij nog veel modellenklussen heeft, doet Milan een opvallende onthulling. “Nou het is zo, ik deed al modellenwerk en ik ben voor Holland’s Next gevraagd. Wat ik eigenlijk, bedenk ik me nu, nooit eerder heb verteld. Maar ik heb nooit auditie hoeven doen. Ik ben gewoon gevraagd om mee te doen en toen had ik wat voorwaarden, en zijn hebben akkoord gegeven.” Say what? 

“Ik deed al modellenwerk, dus ik hoefde niet per se mee te doen om modellenwerk te doen, want dat deed ik al”, gaat Milan verder. “Ik had al gepresenteerd bij XITE en ik had m’n YouTube-kanaal al, dus ik was al ergens een beetje bezig.” Waarom hij dan toch meedeed aan het programma? “Ik dacht, het is wel lekker om dat even mee te pakken en als boost te gebruiken.”

Voorwaarden

Het model is destijds dus onder bepaalde voorwaarden akkoord gegaan om mee te doen aan de modellenwedstrijd. Wat voorwaarden waren dat precies, kon hij bijvoorbeeld aangeven tot welke ronde hij minimaal wilde komen? “Uh, ja, het is al zoveel jaar geleden”, begint hij nog enigszins aarzelend te vertellen. “Eigenlijk mag ik het niet zeggen, maar er waren wel voorwaarden die die richting op gingen ja”, biecht hij op. “Maar ik moet ook wel erbij zeggen, ik was echt de enige van het seizoen. Want iedereen, en dat was een beetje awkward op de eerste draaidag, iedereen kende elkaar van de castingdag. En ik kwam daar, en iedereen zegt: ‘ik heb jou daar niet gezien’.”

@fuckedupsociallife

Juicy 🧃 wisten jullie dit? @milan_carvalho #fuckedupsociallife #fusl #socialmedia #podcast #hollandsnexttopmodel #hntm #hollandsnexttopmodelkijken #hollandsnext

♬ original sound – fuckedupsociallife

Geen zorgen bij eliminatie s

Milan heeft dus flink moeten liegen. “Ja, maar ik moet ook wel zeggen, ik wist niet hoever ik kwam”, vertelt hij. “Ik deed wel echt mee aan het spel, noem ik het maar zo.” Toch had hij veel meer info dan de andere modellen. “Ik wist wel wanneer een eliminatie was en wanneer ongeveer wat was”, legt hij uit. “Ik weet dat ik erin zat omdat ik een goede kop had, en ze zeiden van ‘laten we nog maar een paar rondes meegaan’. De eerste paar rondes heeft Milan zich dus geen zorgen hoeven te maken bij eliminaties.

Bron: Fucked up social life | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws

Zie ook