Robbie Williams onthult of er een Take That-WhatsAppgroep is

Hoe is het contact nu tussen de heren van Take That?

Robbie Williams was in de nineties ontzettend succesvol met de boyband Take That. Verlangt hij nog weleens terug naar die tijd? En hoe is het contact nu eigenlijk met de bandleden, spreken ze elkaar bijvoorbeeld nog via een WhatsAppgroep? Robbie himself vertelt.

De jaren negentig

“Ik ben blij dat nostalgie bestaat, want in de derde akte van mijn leven geeft het me opnieuw carrièrekansen, en dat windt me op”, vertelt Robbie in de nieuwste Grazia. Maar of hij terugverlangt naar de jaren negentig? “De nineties zelf heb ik een soort van kapot gemaakt. Ik slóópte de jaren negentig. Het was een overtreffende trap van zelfmedicatie en geestesziekte”, aldus de zanger. “De goede momenten waren ongelooflijk en zelfs bedwelmend, maar ik hoef dat niet nog een keer mee te maken”, stelt hij.

“Ik ben blij dat ik het heb meegemaakt, maar ik ben ook heel blij dat ik nu een getrouwde man van middelbare leeftijd ben die voor zijn vrouw en vier kinderen zorgt. Ik hou ervan, het geeft me een doel. Het doel van de jaren negentig was mezelf uitwissen en zien hoe ver ik het hedonisme kon pushen.”

Appen met Take That

Samen met Gary Barlow, Mark Owen, Jason Orange en Howard Donald vormde Robbie Williams in de jaren negentig de succesvolle boyband Take That. Of ze nu nog contact houden met elkaar via WhatsApp? “Ha! Nee. Er is geen WhatsAppgroep!” vertelt Robbie. “Wanneer ik aan iemand denk, stuur ik een e-mail. Er is een onzichtbare draad in het universum die ons altijd weer naar elkaar trekt”, aldus de zanger.

Littekens

Toch is de band niet helemaal zoals het ooit was tussen de heren. “Er zijn wel een paar littekens. Littekens die ik heb veroorzaakt”, geeft Robbie toe. Is het omdat de anderen nog steeds boos zijn dat hij hen heeft verlaten? “Ik denk dat ze van me houden, en ik hou van hen. Maar er zal altijd een stukje wantrouwen zijn, bewust of onbewust. ‘Wat gaat hij nu doen? Wat betekent dat?’ Ik ben hun dolende jonge broer. En dat zal ik altijd blijven.”

Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws