Vanaf déze datum is de documentaire over Lizzo te zien

It's about damn time!

Met hits als About Damn Time en Truth Hurts is Lizzo niet meer weg te denken van de wereldwijde hitlijsten. De zangeres brengt de een na andere hit uit en heeft fans over heel de wereld. Na het te gekke nieuws dat de popzangeres naar Nederland komt, is er nog meer leuks. Er zit een documentaire aan te komen!

Love, Lizzo

In mei werd al bekendgemaakt dat er een documentaire aan zat te komen, maar toen was er nog geen officiële titel en datum bekend. Dat is nu anders!

De titel van de documentaire is Love, Lizzo, zo deelde de zangeres een aantal dagen geleden. 24 november is de documentaire exclusief te bekijken op HBO Max. Op Instagram deelde ze dat ze in de documentaire ‘eindelijk haar verhaal’ kan vertellen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lizzo (@lizzobeeating)

Excited

Tijdens de press release van de documentaire vertelde Lizzo dat ze blij is om het verhaal eindelijk te kunnen delen. “Toen ik opgroeide, had ik nooit kunnen dromen dat ik de dingen die ik heb bereikt in het leven zou ervaren, en ik ben nog maar net begonnen. Ik ben zo excited dat ik mijn reis kan delen en herbeleven met mijn fans en HBO Max”, vertelde de beauty toen. “Van Cuz I Love You tot mijn dramatische world tour, het verliezen en krijgen van liefde, en het maken van mijn nieuwe album Special. Jullie krijgen te zien hoeveel tijd, geduld, bloed, zweet en tranen in het proces zitten. Het duurt tien jaar om een overnight success te worden en hopelijk kan ik andere jonge creatives inspireren om door te zetten.”

WarnerMedia, de producent van de documentaire, deelde in mei al dat de documentaire gezien kan worden als “de reis van een baanbrekende superster die de beweging is geworden die de wereld hard nodig had door gewoon zichzelf te zijn”. That’s why we love Lizzo!

Bron: Beautify | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws