EOTB-Jørney in emotionele post: ‘Dit wil geen enkele mama’

'Achter die foto’s, video’s, geruchten en roddels die je ziet zit een mens met een zacht hart die ook gevoel heeft.'

Het was de laatste tijd erg rustig op Instagram bij Jørney Hendrikx. Na een wekenlange stilte laat de Ex on the Beach-ster nu van zich horen. In een emotionele post legt ze uit waar ze de afgelopen tijd mee te maken heeft gehad.

Altijd doorgaan

“Ik ben super afwezig de laatste maanden op social media”, begint Jørney het bericht. De realityster twijfelde even of ze haar verhaal in een video wilde vertellen, maar schrijft dingen toch liever van zich af op deze manier. “Ik ben de laatste persoon die zich wil laten kennen. Ik wil altijd doorgaan en positief blijven, hoe slecht de situatie ook is… En dat heb ik maandenlang gedaan”, vertelt ze. “Opeens ben je een soort van bekend, heb je zoveel volgers maar geen idee hoe je dit moet managen. Vervolgens zwanger en daarna was het een grote rollercoaster“, legt de mommy uit. “Ondanks dit ben ik altijd positief gebleven en heb er het beste van gemaakt. Alleen de laatste maanden voelde het elke dag van ‘was de dag maar weer voorbij’.”

Dochter

“Tuurlijk heb ik een prachtige dochter die me ontzettend gelukkig maakt”, gaat Jørney verder. “Alleen hoe alles is gelopen is wat geen enkele mama wil.” De realityster beviel in december vorig jaar van dochtertje Aliyaah. Jørney en Odim hebben tijdens de zwangerschap definitief een punt achter hun relatie gezet. “Uiteindelijk ben ik blij dat dingen zijn hoe ze zijn. En gaat het stap voor stap beter”, vertelt de EOTB-ster. “Ik zie ook veel dm’s van vrouwen die hetzelfde hebben meegemaakt alleen dan zonder dat heel België en Nederland geniet van het leedvermaak en sensatie. Voor veel is het dat namelijk. Maar besef, achter die foto’s, video’s, geruchten en roddels die je ziet zit een mens met een zacht hart die ook gevoel heeft.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jørney Hendrikx (@jurney.hendrikx)

Impact

“Keer op keer bleven er dingen komen. Dit heeft zo’n impact gehad op mij”, deelt Jørney. “Daarnaast een moeder die ongeneeslijk ziek is ook nog erbij. En dat was niet alles, want door alle sensatie lukte het me niet meer 100% te gaan voor mijn bedrijf. Al met al veel negativiteit en klap na klap.” Dit alles is de laatste weken tot uiting gekomen bij Jørney. “De man met de hamer moest een keer komen. Ik ben heel hard aan het werken aan mezelf om weer de Jur te worden die iedereen kent. En dat gaat lukken en het gaat beter. Het is aan jou hoe je je rugzak wilt dragen. Til je hem loodzwaar over de grond, of zet je hem op je rug met je borst vooruit en neus in de lucht? It’s up 2 you ❤️”

Bron: Instagram @jurney.hendrikx | Beeld: Ex on the Beach 

Laatste nieuws