Stijlvol en warm: déze fashiontrends zien we terug in oktober

It's October o' clock!

Fall season is coming! We zitten middenin oktober en dat betekent dat de warme zomerdagen nu écht achter ons liggen. Het zonnetje wisselt af met regen, wind en een grijze lucht. Zorgt dit bij jou ook voor de nodige outfitstress in de ochtend? We’ve got your back. Hieronder vind je heerlijke oktober inspiratie.

October o’ clock

Waar we in september onze zomerkleding nog konden door dragen, wordt dat in oktober iets te koud. Gelukkig betekent dit ook dat alle warm truien, jurken en jassen weer hun intrede mogen doen in onze kast. Van turtlenecks met een leuk printje tot een half zip sweater waar je het heerlijk warm in hebt. En schoenen? Knielaarzen of chunky loafers mogen weer gezien worden. These boots are made for walking!

We hebben het internet voor je afgespeurd, waar we de leukste outfits vonden. Ze zitten comfortabel, warm en zien er ook nog eens hartstikke stijlvol uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim | Love Cloth (@kimturkington_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door polly rose smith (@pollyrosey)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door E M I L Y D A W E S (@emilyjdawes)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MAXINE WYLDE (@__mmaxinewylde)

Je dikke winterjas hoeft nog niet meteen uit de kast, maar het kan geen kwaad om te investeren in een mooie tussenjas. Kijk maar naar Meghan Alleby, die met haar jas een groovy look heeft gemaakt. Wij zijn fan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door meganellaby (@meganellaby)

Staple pieces

Wil je je ochtenden nog sneller doorkomen zonder te twijfelen over je outfit? Dan is een capsule wardrobe of een berg staple pieces hetgeen wat je nodig hebt. Door een nette broek, witte blouse, leren jas of mooie trui klaar te leggen, weet je zeker dat je stijlvol de deur uitstapt.

Bron: Marie Claire | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws