Yolanthe Cabau belandt op de eerste hulp na potje voetbal met zoontje

Pijnlijk!

Wat begon als een gezellig potje voetbal met zoonlief Xess Xava, eindigde voor Yolanthe Cabau gisteren op de eerste hulp. Op Instagram vertelt de actrice wat er precies is gebeurd én waarom ze de komende tijd op krukken moet lopen.

Voetbalmoeder

Als voetbalmoeder – en voormalig voetbalvrouw – weet Yolanthe als geen ander hoe snel je een blessure oploopt bij voetbal. Zelfs als je geen profvoetballer bent. Dat ondervond de actrice gisteren aan den lijve, tijdens een potje voetbal met de 6-jarige Xess. “Ik ben eergisteren teruggekomen, uit Nederland naar LA en ik was superblij. Ik ging Xess ophalen uit school en die wilde natuurlijk gelijk voetballen, want dat is wat hij het allerleukst vindt om te doen”, vertelt Yolanthe in een video op haar Instagram Stories.

Gescheurde enkelband

“Dus, mama ging natuurlijk heel leuk met hem voetballen en toen raakte mama geblesseerd”, gaat ze verder. “En dit is het resultaat”, vertelt ze vanaf de bank. Daarbij draait ze de camera om, zodat we kunnen zien dat ze met haar voet omhoog ligt. “Een gescheurde enkelband”, verklaart ze. Daardoor zal Yolanthe de komende tijd op krukken door LA lopen, als mag dat de pret niet drukken volgens de beauty. “Ik blijf positief, want mijn beste vriendin is jarig. En dat gaan we vieren!”

(Beeld: Instagram @yolanthecabau)

Leven in LA

Momenteel woont Yolanthe samen met Xess in Los Angeles, waar ze een rol heeft gemachtigd in de Hollywood-film Vacation Nightmare. In haar nieuwste column in Grazia vertelt de actrice hoe dit is gegaan. Het begon bij de film Egyptian Affair. “Mijn tegenspeler, acteur Massi Furlan (bekend van Jumanji en Bad Boys for Life), deelde tijdens de draaiperiode een van onze scènes op zijn Instagram. Dat werd opgepikt door een Amerikaanse producer, die mijn management in LA heeft benaderd: of ik auditie wilde komen doen voor een andere nieuwe film Vacation Nightmare. Na drie auditierondes kreeg ik de rol van advocate Hanna, hoe gaaf! De film draait om drie vriendinnen die samen op vakantie gaan. Een van hen wordt aangevallen door een stalker. De politie doet niks, dus nemen ze het heft in eigen hand. We zijn nu volop aan het draaien in Los Angeles.” Deze blessure is nu dus letterlijk een nightmare voor Yolanthe. Zien we haar straks met krukken op het witte doek? Wij wensen Yolanthe in elk geval veel beterschap!

Bron: Instagram @yolanthecabau | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws