Daisy Piras over eventuele verzoening met Luca Borsato

Zou Daisy Luca nog een tweede kans willen geven?

Ruim een maand geleden besloten Daisy Piras en Luca Borsato een punt achter hun relatie te zetten, nadat de Borsato-telg naar eigen zeggen ‘een flinke grens is overgegaan’. Toch is Daisy altijd erg open geweest over de break-up. Zo gaat ze in Allures van RumagTV in gesprek met Fawry over de breuk tussen haar en Luca.

Ontrouw

Daisy vertelt onder andere of ze denkt dat het ooit nog goed komt tussen haar en Luca. De Temptation-ster kwam er door een juicekanaal namelijk achter dat hij niet helemaal trouw is geweest aan haar en ook contact met andere vrouwen heeft gehad. “Hij was in het begin alles aan het ontkennen. Daarna heeft hij alsnog vertelt hoe het in elkaar zit. Hij was heel verdrietig en bang om mij kwijt te raken. Ik wist niet wat ik met de situatie aan moest, het overrompelde me echt.”

Tweede kans

Luca is niet fysiek vreemdgegaan, “maar hij heeft wel maandenlang contact gehad met andere vrouwen. Echt contact dat niet kan”, vervolgt Daisy. “Ik vind het dan nog minder erg als iemand 1 of 2 keer vreemdgaat, want dat is een momentopname. Dat is anders dan als je iemand maandenlang voorliegt.” Vervolgens krijgt Daisy de vraag of ze Luca eventueel nog een nieuwe kans wil geven. “Ik sta er eventueel wel voor open, ooit. Stel, het is echt een ander persoon geworden. Maar ik blijf natuurlijk wel op mijn hoede. Je weet niet wat de toekomst brengt.”

Break-up

In haar Instagram Stories liet de Temptation-ster in augustus weten dat zij en Luca niet langer samen zijn. “Luca en ik hebben samen besloten om voor nu als vrienden verder te gaan. Verder heb ik niet de behoefte om op alles in te gaan en hoop ik dat jullie ons voor nu even wat ruimte gunnen”, schreef Daisy toen.

Ook reageerde Luca zelf op de break-up. “Voordat er verschillende dingen gezegd worden over de situatie wil ik graag wat benadrukken”, begon Luca zijn bericht. “Ik ben een flinke grens overgegaan. Het keer op keer overschrijdend contact met andere vrouwen en zwart praten over mijn relatie is iets wat schandalig is en ik nooit had mogen doen. Ik moet en zal mezelf diep in de spiegel aankijken hiervoor.”

Bron: Love & Reality | Beeld: RumagTV, Temptation Island

Laatste nieuws