Zien: Kate Middleton en prins William houden cocktail battle

Dit gebeurt er dus als je een prinses achter de bar zet...

Lees ook

Wie denkt dat het leven van de royals alleen bestaat uit lintjes doorknippen en toespraken voorlezen, heeft het mis. Prins William en Kate Middleton haalden – gewoon onder ‘werktijd’ – de cocktailshaker tevoorschijn voor een booze battle. Wie wordt de cocktailkampioen?

Shake it

Een maand na het overlijden van Queen Elizabeth wordt het maar weer eens duidelijk dat er nu een jongere generatie aan het roer staat. En dan bedoelen we niet King Charles of Queen Camilla, maar de nieuwe prins en prinses van Wales, beter bekend als William en Kate. De populairste royals du moment doen niet alleen aan handjes schudden en plaquettes onthullen, maar staan ook gewoon achter de bar. Shake it, Kate!

Beeld: BrunoPress

Cocktail contest

Het koppel staat bekend als nogal een competitief stelletje Koninklijke Hoogheden, dus tijdens een werkbezoek aan een foodhall in Belfast (Noord-Ierland) werden ze gevraagd het tegen elkaar op te nemen. Wie kan het snelst een cocktail mixen?

If only we knew. De royals geven het niet prijs, maar laten hun Twitter-volgers raden wie ze denken dat het snelste was.

Enne, die lijken er allemaal hetzelfde over te denken. “Kate“, “De prinses natuurlijk”, “Sorry Wills, maar deze gaat naar Catherine“, klinkt het onder de tweet. Het lijkt inderdaad best goed uit te pakken, een prinses achter de bar. Doe ons ook maar zo’n roze drankje!

Gin-tonic

Hoewel Kate de cocktail contest wint, schijnt het prins William te zijn die heel wat ervaring heeft met het maken van de perfecte gin-tonic, verklapte een vriend van de royal family aan PEOPLE. “Als de kinderen naar bed zijn gebracht, brengt William Kate altijd een G&T.” Een Prince Charming die zijn galante manieren duidelijk onder de knie heeft, right?

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws

Zie ook