Zien: eerste teaser Pitch Perfect-serie is gedropt en deze acteur keert terug

Aca-awesome!

Lees ook

Het is alweer bijna tien jaar geleden sinds de eerste Pitch Perfect-film werd uitgebracht, feeling old yet? De derde film kwam alweer vijf jaar geleden uit. Hoog tijd dus voor een vervolg, moeten de makers gedacht hebben. Er komt namelijk een vervolgserie aan en daarvan is de eerste teaser nu gedropt!

Bumper Allen

De serie zal zich afspelen na de gebeurtenissen van de Pitch Perfect-films. Maar: dit keer staan niet de Barden Bellas centraal. In plaats daarvan is de hoofdrol weggelegd voor Adam Devine, binnen de film beter bekend als Bumper AllenWait, What?

Juist: de bad guy uit de eerste film volgen we in de serie juist op de voet. Hij is volgens de verhalen naar Duitsland verhuisd, omdat één van zijn nummers daar een hit werd. Wat er verder precies in de serie gaat gebeuren wordt nog allemaal under wraps gehouden, maar we kunnen in elk geval rekenen op veel muziek. De eerste teaser bewijst meteen maar weer dat Bumper het acapellen nog niet is verleerd, want hij zingt er weer op los. Kijk mee.

Acteurs

Naast Adam keert ook Flula Borg als Pieter Krämer terug. En oude bekenden Sarah Hyland, Jameela Jamil, en Lera Abova zullen ook in de spin-off te zien zijn. Of de karakters van Anna Kendrick (Beca Mitchell) en Rebel Wilson (Fat Amy) ook in Duitsland komen opdagen is nog niet bekend. Ook een startdatum is nog niet bekend. Wij kunnen in elk geval niet wachten!

Bron: Tagmag | Beeld: YouTube, Pitch Perfect

Laatste nieuws

Zie ook