Conversations with a killer: the Jeffrey Dahmer tapes staat nu op Netflix

Maar of je deze documentaireserie wil zien is een tweede...

Lees ook

Veel Netflix-fans zijn al weken in de ban van de thriller-serie Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Het is dan ook niet zo gek dat het verhaal wereldwijd een van de best bekeken series van Netflix is op dit moment. Netflix heeft sinds vandaag een documentaire over de seriemoordenaar toegevoegd aan het aanbod, namelijk: Conversations with a killer: the Jeffrey Dahmer tapes.

Jeffrey Dahmer

Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story staat pas sinds eind september op Netflix en heeft meteen een plekje in de top tien van de streamingdienst weten te bemachtigen. De tiendelige serie gaat over – de naam zegt het al – Jeffrey Dahmer, een van de meest beruchte seriemoordenaars allertijden.

Tussen 1978 en 1991 misbruikte en vermoordde Jeffrey Dahmer op brute wijze zeventien jongemannen. En of dat niet al erg genoeg was, bewaarde hij delen van zijn slachtoffers en at hij het op. Dahmer werd door deze gruwelijke misdaden ook wel ‘the Milwaukee cannibal‘ genoemd. Hoewel er genoeg bewijs was om Dahmer al eerder aan te houden, werd hij pas in 1992 veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Ook dit heeft hij niet kunnen uitzitten. Na een paar jaar werd Dahmer doodgeslagen door een medegevangene.

Documentaire

Netflix deelde eerder al de documentaireseries over seriemoordenaars John Waye en Ted Bundy, en sinds vandaag staat ook Conversations with a killer: the Jeffrey Dahmer tapes op Netflix. In dit drieluik zijn onder meer opnames met de echte Jeffrey te horen. Maar let op: de opnames kunnen behoorlijk disturbing zijn…

Bron: Telegraaf | Beeld: Netflix 

Laatste nieuws

Zie ook