Kimberley Klaver deelt prachtige beelden van trouwdag

Wat een prachtige beelden!

Lees ook

Kimberley Klaver en Michel van den Bergh stapten een paar weken geleden in het huwelijksbootje. Kimberley deelde eerder al een paar foto’s van de bruiloft op Instagram, maar heeft nu ook een prachtige video op social media geplaatst.

Bruiloft

Op 15 september gaven Kimberley en Michel elkaar het jawoord. Eerder liet de actrice al op Instagram weten dat het een heel bijzondere dag was. “Ontzettend dankbaar voor deze prachtige dag. Het mooie aandeel van alle kindjes, de warme speeches, aanwezigheid van vrienden en familie, en vooral alle liefde en warmte die we hebben mogen ontvangen”, liet ze weten.

Video

Inmiddels heeft Kimberley nog meer beelden van haar bijzondere dag gedeeld in de vorm van een video. “Nagenieten. Wat een warmte, liefdevolle en bijzondere dag was dit”, deelt ze. Te zien is hoe Kimberley zich klaar maakt voor haar grote dag en dat vrienden en familie aanwezig zijn op de bruiloft. Zo spotten we onder anderen goede vriendin Kim Feenstra (die de foto’s schiet), Lieke van Lexmond en Lauren Verster.

Verloving

Kimberley en Michel verloofden zich in 2021. “Ik zeg JA. Vol overtuiging JA tegen de vader van mijn zoon, tegen mijn lieve bonuskindjes, die zo goed en lief meegeholpen hebben met deze verrassing. Ja tegen mijn fijne schoonfamilie die mij vanaf het begin met liefde en warmte hebben ontvangen en er altijd voor ons zijn”, schreef Kimberley destijds op Instagram over de verloving.”

Inmiddels heeft het stel samen twee kinderen. Kimberley beviel begin maart dit jaar van zoontje Dani Jagger Magnus van den Bergh. In 2019 werd ze moeder van zoon Julius. Uit een eerdere relatie heeft Michel nog drie kinderen. 

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook