Cute! Love-Island ster heeft relatie met zoon Noorse kroonprinses

De Noorse royal family heeft er een nieuwe realityster bij!

Lees ook

Love Island-ster Nora Haukland heeft een nieuwe lover. En niet zomaar eentje, want de realityster is samen met Marius Borg Høiby, de zoon van de Noorse kroonprinses Mette-Marit. Nora bevestigt het leuke nieuws zelf.

Marius & Nora

Marius Borg Høiby, de 25-jarige zoon uit een eerdere relatie van kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen, heeft een nieuwe vriendin: Nora Haukland. Bij het Noorse publiek is ze geen onbekende. Ze won in 2020 het programma Love Island Noorwegen, een realityshow waarbij schaars geklede knappe twintigers bij elkaar gezet worden in een luxe villa om de liefde te vinden. Dat leek Nora te lukken met haar Love Island-partner Johannes Klemp, met wie ze in 2021 zelfs nog verloofd was. Die verloving was niet van lange duur. Nu onthult Nora in de Noorse krant VG dat ze tegenwoordig de schoondochter van kroonprinses Mette-Marit is.

Geruchten bevestigd

Daarmee bevestigt Nora zelf de geruchten dat ze iets met Marius heeft. “Ja, ik heb een relatie met Marius. Het is heel leuk. Hij is een geweldige kerel en we hebben een geweldige tijd samen”, vertelt de realityster aan VG. 

Kroonprinses Mette-Marit met zoon Marius. Beeld: BrunoPress

Met haar tienduizenden volgers op Instagram en TikTok deelt de Love Island-winnares veel beelden uit haar leven, maar de royals hebben we nog niet gespot in de achtergrond.

@norahaukland

A little grungey makeup soothes my soul🤍

♬ Sway (Sped Up Version) – Michael Bublé

Playboy-model

Het is niet de eerst keer dat Marius met een famous vriendin thuiskomt. Een aantal jaar lang was hij samen met (Playboy-)model en influencer Juliane Snekkestad, maar begin dit jaar liep hun relatie op de klippen. De zoon van de toekomstige Queen van Noorwegen heeft niet lang alleen hoeven zijn, want Nora laat weten dat ze al sinds april met Marius aan het daten is. We zijn benieuwd, zien we de realityster volgend jaar tijdens de Noorse Nationale Feestdag braaf in klederdracht wuiven vanaf het balkon?

Bron: Beau Monde | Beeld: TikTok, Brunopress, Love Island Noorwegen

Laatste nieuws

Zie ook