Finally! Matched by Mom gaat vanaf vandaag van start bij Videoland

Eindelijk!

Lees ook

Vandaag is het ein-de-lijk zover en start het nieuwe realityprogramma Matched by Mom. Hierin reizen vier moeders met hun zoons af naar Portugal om vanuit een luxe villa op zoek te gaan naar hun ideale schoondochter. Gaan de mannen uiteindelijk naar huis met de liefde van hun leven?

Nieuw programma

Nu liefdesprogramma’s als Temptation Island en De Bachelorette nog wel even op zich laten wachten, kunnen wij wel een nieuwe guilty pleasure gebruiken. Ben jij ook zo dol op reality-tv? Dan wil je Matched by Mom zeker kijken.

Vanaf vandaag is het zover en staat Matched by Mom op Videoland. Hierin schakelen vier vrijgezelle zoons (AnwarKoenLorenzo en Melvin) de hulp van hun moeder in om een partner te vinden. De moeders en zoons zullen daarbij hulp krijgen van niemand minder dan presentator Edson da Graça. Zestien single dames reizen af naar het zonnige Portugal in de hoop daar ware liefde te vinden.

Vandaag te bingen

Vorige week konden we al naar een eerste trailer kijken en daaruit konden we al opmaken dat het een behoorlijk pittig liefdesavontuur gaat worden voor de kandidaten. De mama’s willen natuurlijk het beste voor hun zoons, en dat blijkt nogal wat frictie op te leveren. We zien in de promovideo dat een aantal moeders schijnbaar toch een andere voorkeur hebben dan hun zoon – smaken verschillen natuurlijk – en dat zal voor de nodige drama zorgen. Zin in!

Met een combinatie van ultra-romantische dates, een bachelor-achtig keuzemoment en de prachtige omgeving van Portugal, weten we nu al dat dit weer op en top genieten geblazen wordt. Overigens is de eerste aflevering vanavond om 20:30 ook op RTL 4 te zien. Exciting!

Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws

Zie ook