Babynieuws! Deze Temptation-deelnemer is vader geworden

Hij en zijn vriendin hebben een meisje gekregen.

Heikki Geens deed in 2019 met zijn grote liefde Milou van Agtmael mee aan Temptation Island. Inmiddels zijn de twee helaas niet meer bij elkaar. Heikki heeft al een tijdje een nieuwe liefde in zijn leven en deelt vandaag het heugelijke nieuws dat hij en zijn vriendin ouders zijn geworden!

Milou

Na het Temptation Island-avontuur besloten Heikki en Milou samen te gaan wonen. Dit duurde echter niet lang, aangezien het koppel inmiddels niet meer samen is. Begin 2021 maakte Heikki bekend dat hij een nieuwe vriendin heeft, namelijk de knappe Kaylee Possemiers.

Nieuwe relatie

Sindsdien deelde Heikki regelmatig schattige kiekjes van hem en Kaylee samen. En nu maakt hij dus bekend dat Kaylee is bevallen. Het is het tweede kindje voor Kaylee, want uit een eerdere relatie heeft ze al een dochtertje. Heikki is maar wat blij om (stief)papa te mogen zijn, want eerder deelde hij al eens een foto met zijn stiefdochtertje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heikki Geens (@heikkigeens)

De voormalig Temptation-ster is mega trots op zijn vriendin en kleine spruit. In de Instagram Stories van Kaylee poseert Heikki dan ook trots voor de camera met hun baby in zijn armen.

heikki

Meisje

Tijdens een gender reveal eerder dit jaar maakten Heikki en Kaylee bekend dat hun kleine spruit een meisje is. “Have you ever had the feeling like… this is it? Well… i have with you 😍 super proud to be the father of our baby girl 👶🏼 i love you“, schreef Heikki destijds bij een foto.

Inmiddels heeft Heikki ook bekendgemaakt hoe het meisje heet. Ze draagt de prachtige naam Luna. Wauw!

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram, Temptation Island

Laatste nieuws