Love Islands Sunita onthult wat er na finale gebeurde: ‘Vast in de lift’

Na de Love Island-finale hebben de kandidaten een niet zo leuke ervaring gehad.

Tijdens de vele Love Island-afleveringen konden we meegenieten van al het wel en wee dat de koppels samen meemaakten. Zo volgden we ze tijdens dates, leuke spellen en tijdens het klaarmaken. Maar wat we niet hebben kunnen zien in de afleveringen, was wat er na de finale gebeurde. Sunita vertelt op TikTok wat er precies na de grande finale gebeurde.

Hotel

Na de grote finale was het natuurlijk tijd voor de deelnemers om lekker te feesten. Jotti en Cas hadden gewonnen, en samen met de andere finalisten gingen ze naar een hotel toe. Eenmaal daar aangekomen, stapten ze vol goede moed in de lift, zo vertelt Sunita. Maar toen ging het mis… “De lift was voor vier personen en wij waren met acht personen in die lift gegaan van één bij één meter”, vertelt ze. “Op een gegeven moment zei iemand: ‘gaat de lift nog wel omhoog?’ En nee, de lift ging niet meer omhoog.”

Vast in de lift

Sunita vertelt dat ze wel honderd keer op de noodknop hebben gedrukt, maar dat er niemand reageerde. “We hadden geen telefoons, want dat mocht nog niet, dus zaten we vast. Na drie kwartier kwam er eindelijk iemand ons uit de lift halen”, aldus Sunita. Oeii…

@sunitasophia_ Toch niet zo slim van die islanders #loveisland ♬ origineel geluid – SunitaSophia

Breuk

Sunita stond in de finale met Mert, waarmee ze tijdens Love Island een koppel vormde. Na hun deelname hebben de twee echter alsnog besloten om uit elkaar te gaan. “We hebben het heel leuk gehad en hebben er vrede mee dat we erachter zijn gekomen dat we niet bij elkaar passen”, vertelde Mert over de breuk. “We kunnen daarom als vrienden verder. Als je verliefd bent, is dat lastiger. Je hebt dan pijn en het is moeilijk om elkaar los te laten. Omdat we geen relatie hebben gehad, kunnen we als vrienden verder gaan. Dat vind ik heel fijn. Sunita is een lieve en leuke meid.” Sunita kon zich daar alleen maar bij aansluiten: “Andersom vind ik dat ook van Mert!”

Bron: Love & Reality | Beeld: TikTok, Love Island

Laatste nieuws