Is jouw sterrenbeeld Waterman? Dan is vandaag je geluksdag

De sterren voorspellen!

Of je nu je prins(es) op het witte paard tegen het lijf loopt in de supermarkt of een giga-compliment hebt gekregen van je baas: het kan je kleine of grote geluksmomentjes bezorgen. In Grazia bespreken we per sterrenbeeld op welke datum er een geluksdag op de planning staat. Vandaag is het de beurt aan Waterman!

9 oktober

Is jouw sterrenbeeld Waterman? Dan hoef je niet lang meer te wachten tot er een beetje geluk jouw kant op komt waaien. Vandaag, 9 oktober, is het namelijk jouw geluksdag! En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen.

Waterman: 21 januari – 19 februari

Planeet Saturnus, die in jouw teken staat, loopt de komende weken retrograde (terug). Hierdoor kun je wat je baan betreft het gevoel hebben dat je vastzit. Er lijkt geen beweging in te zitten. Dat is waarschijnlijk ook zo, maar zie het als een kans. Neem je tijd om over je carrière na te denken en voor jezelf op een rijtje te zetten of je nog steeds op de juiste plek zit. Deze planeetinvloed zorgt voor realistische inzichten, waar je dit najaar positief mee verder kunt.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Do Revenge (Netflix)

Laatste nieuws