Verdrietig familienieuws voor Sylvie Meis

'Ik zal je eeuwig missen.'

Lees ook

Sylvie Meis heeft op Instagram verdrietig nieuws aangekondigd: haar oma is op 94-jarige leeftijd overleden. Ze heeft twee foto’s van haar oma gedeeld en er een lieve tekst bij geschreven.

Trots en liefde

“Onze familie is een matriarch kwijt, maar de hemel heeft er een engel bij… mijn geliefde oma is overleden op 94-jarige leeftijd. Een vrouw die ik mijn leven lang heb bewonderd vanwege haar kracht, intelligentie en humor… Iedereen die haar kende, hield van haar en ik ben zo zo trots dat je mijn oma was… Ik hou nog altijd heel veel van je en zal je eeuwig missen 😭 🕊 rust in vrede ❤️🙏🏼”, schrijft Sylvie bij de twee foto’s die ze op Instagram heeft geplaatst. We zien niet alleen een foto van haarzelf met haar oma, maar ook een foto van haar opa en oma als youngsters.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Veel reacties

De foto’s leveren veel condoleances en hartverwarmende reacties op. “Im so sorry gorgeous! Praying for her xoxo”, schrijft kunstenares Beau Dunn. “Sterkte ❤️❤️❤️”, aldus ondernemer Bas Smit. “Ach 😢 sterkte ❤️”, schrijft zijn vrouw en presentatrice Nicolette van Dam.

Familie is alles

Een aantal weken geleden was Sylvie te gast bij Open Kaart, het format van Robbert Rodenburg. Daar vertelde ze uitgebreid over hoe belangrijk familie voor haar is. Vooral het co-ouderschap dat ze samen met hubby Niclas Castello, ex-hubby Rafael van der Vaart en diens nieuwe partner Estavana Polman heeft, maakt haar heel gelukkig. “Als we allemaal samen zijn, is het ook zo’n familiegevoel.” We wensen Sylvie en haar familie veel sterkte de komende tijd!

Bron: Instagram @sylviemeis | Beeld: BrunoPress, Instagram @sylviemeis

Laatste nieuws

Zie ook