Molly-Mae Hague en vriend Tommy hebben babynaam al gekozen

Ze hadden de naam al bedacht op het moment dat ze elkaar hadden ontmoet.

Lees ook

Love Island-kandidaat en Instagram-superster Molly-Mae Hague deelde onlangs het happy news dat ze een baby verwacht. Samen met haar vriend Tommy Fury is ze nu zes maanden zwanger en het stel heeft al het een en ander besproken over de naam van hun toekomstige kindje.

Naam

Eerder dit jaar vond het koppel hun droomhuis en nu zijn ze zich aan het klaarmaken voor de komst van de baby. Enne, de naam is al uitgezocht! Op Instagram onthulde Molly-Mae dat ze al een jongens- en een meisjesnaam hadden uitgezocht “basically from the day we met“. Het stel blijft bij die namen, vertelde de realityster.

Gender reveal

Molly-Mae en Tommy weten al welk geslacht het kindje heeft en dus hebben ze de keuze voor de naam definitief gemaakt. Dit hebben ze nog niet met het publiek gedeeld, maar er zit wel een gender reveal aan te komen met een ballon die het stel doorprikt. Dit was te zien in een video op Molly-Mae’s YouTube-kanaal. Doordat de video in zwart-wit is geschoten, is niet te zien welke kleur er uit de ballon komt. We zijn benieuwd wanneer Molly-Mae de video in kleur zal delen.

Love Island

Molly-Mae deed in 2019 mee aan Love Island UK, waar ze Tommy ontmoette. Zij en Tommy gingen al snel samenwonen en we zien regelmatig lieve kiekjes van de lovebirds op social media voorbijkomen. Afgelopen mei deed Tommy nog een boekje open aan The Sun, waarin hij al stiekem doorschemerde dat hij graag papa wilde worden.

Zo gaf hij toe dat hij “niet kon wachten” om een gezin te stichten met Molly. “Ik wil vier kinderen, maar het is Molly’s lichaam en zij is degene die er doorheen moet – maar ik zal er met haar zijn bij elke stap”, zei Tommy. “Ik ben een grote familieman en kom ook uit een grote familie en het is iets waar we veel over praten. Ik denk niet dat het in de verre toekomst ligt.”

Bron: CapitalFM | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook