Zien: Marieke Elsinga krijgt hilarisch zwangerschapsverlofcadeau van collega’s

Ook deelt collega Mattie Valk dat hij Marieke enorm gaat missen tijdens haar verlof.

Lees ook

Marieke Elsinga deelde vandaag het nieuws dat ze haar laatste werkdag heeft voor haar zwangerschapsverlof begint. De radio-dj gaf toe dat ze zich toch een beetje sad voelt dat ze haar collega’s lang niet zal zien, maar daar hebben haar collega’s een oplossing voor gevonden.

Cadeau zwangerschapsverlof

Het lijkt erop dat Marieke haar Qmusic-collega’s niet helemaal hoeft te missen. Zo kreeg ze van Anne-Marie Rozing, Tom de Graaf, Mattie Valk en Joe Stam een heel leuk afscheidscadeau. Op het Instagramaccount Mattie en Marieke is te zien dat ze een hoody van haar collega’s cadeau kreeg waarop al hun gezichten staan. “Zo hoef je ons minder te missen”, is te lezen in de caption. Awh!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mattie & Marieke (@mattiemarieke)

Lieve woorden

Vanochtend stond collega Mattie ook op de radio even stil bij het feit dat hij zijn maatje de komende weken moet missen. “Lieve mensen het is zover, Marieke Elsinga gaat met zwangerschapsverlof”, begon hij. “Ik wil natuurlijk nog wel iets tegen je zeggen, Mariek. Wij alle vier gaan je echt enorm missen de komende tijd. Ik ben ongelofelijk blij voor jou en Sander, wat echt een geweldige gozer is, dat jij dit samen met hem mag gaan doen.”

“Baby Kees, mocht je dit horen. Blijf nog even binnen zitten, want er wachten geweldige ouders op je, maar ook een doodenge kat”, grapt Mattie, doelend op Mariekes kat Kiki. “Je moeder gaat nooit je brood voor je smeren”, gaat Mattie verder. “Succes met de familiefeesten, want het zal lastig zijn om aan het woord te komen. En die lach is buiten de buik nog iets harder!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mattie & Marieke (@mattiemarieke)

Mattie vervolgt zijn boodschap met dat hij Marieke enorm gaat missen. “En ik wil ook nog een liedje voor je draaien, want soms kan muziek beter uitleggen wat je zelf denkt. In dit geval is het gewoon heel erg mooi op muziek gezet: hetgeen dat ik jou als advies wil geven. Met alles wat komen gaat.”

Vervolgens draait Mattie het nummer Push it van Salt-n-Pepa. Ha!

Bron: Mattie en Marieke | Beeld: BrunoPress, Instagram 

Laatste nieuws

Zie ook