OG3NE-zangeres Lisa deelt groot nieuws op Instagram

'Op naar een mooi nieuw avontuur.'

Lees ook

In december maakte OG3NE-zangeres Lisa Vol bekend single te zijn na een relatie van zeven jaar. Inmiddels is de blondine weer happily in love, én heeft ze nog meer leuk nieuws, zo deelt ze in haar Instagram Stories.

Happy new home

Vorig jaar ging Lisa’s relatie helaas uit. “Het doet nu veel pijn, maar iets in ons zegt dat dit ons uiteindelijk beiden gelukkiger zal maken.” Enne, dat mocht blijken, want Lisa ziet er gelukkiger uit dan ooit. Op Instagram deelt ze nu mooi nieuws: ze heeft een nieuw huisje gevonden!

Aan het uitzicht te zien van haar nieuwe stulpje, lijkt ze aan een gracht te gaan wonen. Gaaf! Dat moet natuurlijk gevierd worden met een drankje. Niet alleen in het huis, maar ook daarna viert de OG3NE-zangeres met haar zussen deze nieuwe stap in haar leven. Cocktails, anyone?

Trotse zussen

Zo deelt Shelley nog een mooie foto van haar en haar zus Lisa samen in haar Stories. “Trotse zus hier!! Op naar een mooi nieuw avontuur lieverd”, schrijft ze bij het blije kiekje. En ook zus Amy deelt in de feestvreugde: “Proost lieverd! Op naar een prachtig nieuw avontuur!”

Nieuwe vlam

Inmiddels is de blondine weer off the market en heeft ze al een paar maanden een relatie. De zangeres is dolgelukkig met haar nieuwe vriend Robin de Brie, die ze heel graag op Instagram voorstelt. “Oooohh my flame“, schreef ze in juni bij twee lieve foto’s waarop te zien is dat het kersverse koppel het héél leuk heeft samen. We wensen haar veel geluk met Robin én natuurlijk in haar nieuwe huisje!

Bron en beeld: Instagram @lisaog3neofficial 

Laatste nieuws

Zie ook