MAFS’s Rizwan blikt terug op deelname: ‘Het was niet altijd makkelijk’

Ook neemt hij het op voor Kendall nadat ze veel negatieve reacties kreeg op haar deelname.

Lees ook

Married At First Sight: Match or Mistake zit erop. Hoewel het huwelijk van Kendall en Rizwan niet altijd over rozen ging en vroegtijdig eindigde, gunnen de twee elkaar het beste. Kendall blikte eerder al terug op haar korte huwelijk, maar nu laat ook Rizwan van zich horen.

Terugblik

“Zoals iedereen heeft kunnen zijn, was het niet altijd makkelijk”, begint Rizwan zijn bericht over zijn deelname op Instagram. “Wat begon met een mooie bruiloft en een leuke klik vanaf het begin, eindigde in een teleurstelling voor ons beiden.” Rizwan vervolgt dat dit onder meer te maken heeft met het feit dat de twee anders in het leven staan.

“Dit leverde discussies op. Discussies waarin Kendall in haar eigen waarheid bleef hangen, maar ook discussies waar ik soms te fel doorging omdat ik mij niet begrepen voelde”, geeft de deelnemer toe. “Ik denk dat wij hier allebei een les uit hebben gehaald.”

Kendall

Ook springt Rizwan in zijn bericht in de bres voor Kendall. “Kendall heeft zich na het zien van de eerste beelden bij mij verontschuldigd en dat siert haar. Ik heb ontzettend veel haatcomments jegens haar voorbij zien komen en dat moet stoppen.”

“We zijn allemaal mensen, we maken allemaal fouten. Niemand is perfect, dat geldt ook voor de mensen die deelnemers van een tv-programma keihard beoordelen aan de hand van een minuscuul beetje van wat er daadwerkelijk gefilmd is.”

Trouwen met een vreemde

Ook staat Rizwan in zijn bericht stil bij het feit dat het echt niet makkelijk is om met een vreemde in het huwelijksbootje te stappen. “Je trouwt met een onbekende, de druk is hoog, want je wil dat het slaagt. Ik heb daarom ook respect voor iedereen die oprecht liefde zocht op deze manier, zowel in deze versie als de voorgaande seizoenen van de originele versie. Je geeft jezelf bloot op tv en dat is spannend.”

Kendall en Rizwan koesteren – ondanks hun stukgelopen huwelijk – geen wrok naar elkaar. Rizwan wil zijn bericht dan ook eindigen met een mooie boodschap aan Kendall. “Afsluitend wil ik Kendall bedanken voor het avontuur. Ik wens haar het allerbeste en hoop dat ze snel de juiste man tegenkomt die volledig bij haar past.”

Bron: Instagram Rizwanos | Beeld: RTL (Andy Tan)

 

Laatste nieuws

Zie ook