Winning Wednesday: 3x Weleda’s Winterfavorieten t.w.v. 36,97

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Vandaag mogen we 3 mooie sets van Weleda weggeven met Winterfavorieten t.w.v. €36,97. In deze set zit de Aroma Shower Comfort, Skin Food Body Butter en verzachtende Gezichtsolie.

Stralen zul je

De tijd van warme zonnestralen is helaas voorbij. We trekken daarom onze winterkleding weer uit de kast om ons te kunnen kleden tegen regen en wind. Om een droge huid of ruwe plekken door de kou te voorkomen, is het belangrijk om weer even goed te kijken naar je skincare-producten. Want producten die je huid extra hydrateren zijn vooral in de wintermaanden geen overbodige luxe. 

Weleda weet daar alles van en heeft daarom een aantal van haar Winterfavorieten op een rijtje gezet. Met deze producten behoud je ook in de winter een stralende huid:

Skin Food Body Butter 

Een fijne body butter is in de winter een must. Met de Skin Food Body Butter verwen én bescherm je je huid. Door de shea- en cacaoboter voed je je huid en door de natuurlijke geuren van zoete sinaasappel, lavendel en benzoëhars maak je meteen een zen-momentje van het smeren. 

€13,99 (150 ml)

Amandel Verzachtende Gezichtsolie 

Door koud en guur weer kunnen we al snel last krijgen van een gevoelige, droge of trekkerige huid. Herkenbaar? Dan is de Verzachtende Gezichtsolie iets voor jou. Deze olie met biologische amandelolie vermindert roodheid, kalmeert, verzacht én voedt de huid. Perfect voor de wintermaanden, dus!

€15,99 (30 ml)

Aroma Shower Comfort

Met natuurlijke geuren als steranijs, zoete vanille en citroen is de Aroma Shower Comfort de ideale winter-douchegel. De gel reinigt de huid mild, werkt verzorgend en zorgt ervoor dat je de natuurlijke vochtbalans van je huid behoudt. Ideaal!

€6,99 (200 ml)

Win, win, win

Kun jij bovengenoemde wintertoppers wel gebruiken? Dan hebben we goed nieuws. Grazia mag namelijk 3 Weleda-sets t.w.v. €36,97 weggeven! Wil je kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 4 oktober 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Beeld: Weleda

Laatste nieuws