Kill them with kindness: zo reageert MAFS’s Evelien op negatieve berichten

You go, Evelien!

De allerlaatste aflevering van Married at First Sight: Match or Mistake staat inmiddels op Videoland. Hoewel het experiment voor de kandidaten een mooi avontuur was, had hun deelname soms ook minder leuke kanten. Zo kreeg een aantal kandidaten via social media negatieve reacties voor hun kiezen. Gelukkig weet Evelien daar wel raad mee.

Reality tv

Meedoen aan realityprogramma gaat niet alleen over rozen. Zo hebben meerdere deelnemers van realityprogramma’s weleens laten weten dat ze regelmatig negatieve berichten via Instagram ontvingen. Zo ook Married at First Sight-deelnemer Evelien.

Evelien liet al eens in haar Instagram Stories weten dat mensen op basis van een paar minuten tv al een pittig oordeel kunnen vormen. “Wat weet iedereen het toch allemaal weer goed. Echt een talent hoor dat sommige mensen op basis van een paar minuten beeld het volledige verhaal (denken te) weten”, reageerde ze op basis van een aantal negatieve comments op Facebook.

Ook lijkt het erop dat de blondine weleens negatieve comments binnenkrijgt via DM. “Deze berichten ga ik echt niet missen”, deelde ze gisteren dan ook op Instagram. Daarbij deelt ze een screenshot waarin te lezen is dat iemand haar uitscheldt. Gelukkig weet Evelien hier wel raad mee. “Wat lief, dankjewel. Ik wens jou ook een heel fijne dag.” You go, Evelien. 

Match or Mistake

Het eerste seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake had voor de meeste koppels helaas geen romantisch einde. Zo was in de reünie-aflevering te zien dat bijna alle stellen een punt achter hun relatie hebben gezet. De enige twee die nog samen zijn – na ups en downs – zijn Toychyro en Laury. De twee gaven aan dat ze even uit elkaar zijn geweest, maar dat ze inmiddels weer aan het daten zijn om elkaar nog beter te leren kennen.

Bron: Instagram @evelienv1989 | Beeld: RTL (Andy Tan)

Laatste nieuws