Oh my: zijn Khloé Kardashian en acteur Michele Morrone samen?

Zou Khloé weer gelukkig in de liefde zijn na haar rampzalige relatie met Tristan?

Lees ook

Dat Khloé Kardashian een roerig jaar achter de rug heeft, kunnen we wel zeggen. Vorige maand werd de realityster moeder van haar tweede kindje, dat ze samen met ex Tristan Thompson kreeg. De twee gingen in december uit elkaar toen Khloé erachter kwam dat Tristan ook bij een andere vrouw een kind had verwekt. Nu lijkt het leven er voor de Kardashian weer rooskleurig uit te zien: ze werd namelijk gespot in een innige omhelzing met de Italiaanse acteur Michele Morrone.

365 Days

We kennen Michele als maffiabaas Massimo Torricelli uit de 365 Days-films. In de bizarre thriller wordt de ambitieuze zakenvrouw Laura Biel ontvoerd door Massimo en heeft hij maar één doel: zij moet verliefd op hem worden in 365 dagen. Inmiddels is er al een derde film uit in de succesvolle reeks, waarin de steamy scènes je om de oren vliegen. Niet gek dus dat Khloé mogelijk voor de Italiaanse hunk is gevallen.

Milan Fashion Week

Maarre, Michele mag ook in z’n handjes knijpen met de beauty. Daarom postte hij onlangs een foto in zijn Stories op Instagram, waarin de twee te zien zijn tijdens Milan Fashion Week. Michele heeft zijn arm stevig om Khloé gewikkeld en kijkt wel heel zwoel naar haar. Zou het dan toch…? In het spiegelbeeld zien we echter dat de foto werd gemaakt met een heel team op de achtergrond. Tot zover het “spontane” kiekje…

Ciao, Kim

Khloé was afgelopen weekend in Milaan voor de Fashion Week, waar de nieuwe collectie van het Italiaanse modehuis Dolce & Gabbana werd gepresenteerd. Extra bijzonder: deze collectie werd gemaakt in samenwerking met zus Kim Kardashian en kreeg daarom de toepasselijke naam Ciao, Kim. Wie zagen we dan ook front row? Naast Kris, Khloé en Kim’s kinderen was ook Michele op de eerste rij te spotten.

Donkere wolk

Of de twee nu ook daadwerkelijk daten, moet nog blijken. Maarre, we zijn nu al hartstikke blij voor Khloé, die onlangs in hun realityserie deelde waar ze het afgelopen jaar doorheen is gegaan. “Sinds december voelt het alsof er een donkere wolk boven mijn hoofd hangt. Elke dag voelde ik me depressief en verdrietig, maar nu mijn zoon er is kan ik doorgaan met mijn leven en weer genieten”, vertelde de kersverse moeder van twee. Hopelijk schijnt de zon inmiddels weer een beetje in Khloé’s leven.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook