Koen Pieter van Dijk deelt groot nieuws op Instagram

Cheers!

Lees ook

Koen Pieter van Dijk heeft zijn leven weer back on track. Na een bewogen tijd gaat het weer goed met hem en deelt hij groot nieuws met zijn volgers op Instagram. Zo laat de presentator weten dat hij zijn woonplaats Amsterdam verlaat en verhuist naar Rotterdam.

Dag Amsterdam

“Dag Amsterdam. Ik heb met je gelachen en gehuild, gedanst en gezongen, gevallen en weer opgestaan”, begint Koen zijn bericht op Instagram. “Ik heb waanzinnige momenten mogen meemaken, maar ook vaak de duisternis gezien. Ik heb vrienden mogen ontmoeten die ik als familie beschouw.”

Toch besloot Koen dat het tijd werd om het mooie Amsterdam te verlaten. “Feesten kunnen wij als geen ander en mezelf verliezen in de stad was mijn natural habitat voor jaren. Ik heb van mensen afscheid genomen en sommige voor altijd in mijn hart gesloten.”

Geen vaarwel

Hoewel Koen nu naar Rotterdam verhuist, laat hij weten zeker geen definitief afscheid te nemen van Amsterdam. “Ik zeg je geen vaarwel, want ik ben gek op je. Misschien voor even, misschien voor het leven. Je weet het nooit, maar voor nu moet ik door. Ik ben zo dankbaar voor waar ik nu sta en dat wil ik niet verliezen. Hey Rotterdam, you can tell Jesus that the bitch is back.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koen Pieter van Dijk (@koenpieter)

Lieve reacties

Dat Koen gaat verhuizen, is zijn volgers niet onopgemerkt gebleven. Zo regent het positieve en lieve berichten in de comments. Ook diverse BN’ers en vrienden laten een lieve reactie achter. “Yesss, daar is m’n Rotterdamse vriendin weer ♥️♥️”, reageert Sarah van Soelen. “Ben zo happy voor je lieverd”, reageert Estelle Cruijff. En ook BFF Jaimie Vaes, Robbert Rodenburg, Gwen van Poorten, Chantal Bless, Olcay Gulsen en Soundos El Ahmadi laten een lieve reactie achter. Heel veel geluk in Rotterdam, Koen!

Bron: Instagram Koen Pieter | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook