MAFS’s Kendall over kus met Jesse: ‘Het had niet mogen gebeuren’

'Ik heb er mijn excuses voor aangeboden.'

Lees ook

Vandaag is het zover en is de reünie van Married At First Sight: Match or Mistake te zien op Videoland. Hierin blikken de kandidaten terug op hun avontuur, komen we erachter of er nog stellen samenzijn én horen we meer over wat er achter de schermen allemaal is gebeurd. Zo biecht Kendall op dat er een kusje is geweest tussen haar en Jesse.

Match or Mistake

Hoewel in het programma al snel bekend werd dat Kendall en Rizwan geen perfecte match waren, blikken de twee alsnog even terug op hun korte huwelijk. Hoewel de twee tijdens het experiment niet altijd even vriendelijk waren naar elkaar, lijkt de lucht helemaal geklaard tussen de twee.

De romantische connectie tussen Kendall en Rizwan was er niet, maar de experts zijn wel benieuwd of Kendall misschien een oogje had op iemand anders. “Ja, maar dat heb ik ook niet onder stoelen of banken geschoven. Feyyaz ziet er zeker goed uit. En Jesse is qua karakter ook helemaal mijn type.”

Kus

Expert Lotte Ditzel is vervolgens benieuwd of er ooit iets tussen de twee is gebeurd. “Vertel het maar even Kendall”, spoort een van de andere kandidaten aan. Ook Rizwan is het daar mee eens: “Je kan het beter zelf vertellen”, zegt hij.

“Nee, er is verder niks gebeurd”, lacht Kendall. “Nee hoor, er is niks gebeurd”, reageert Roxy, de ex-vrouw van Jesse, sarcastisch. “Je kunt het toch gewoon zeggen”, vervolgt ze.

Vervolgens biecht Kendall op dat er toch wel iets is gebeurd. “Jesse en ik hebben vlak voor ik wegging heel veel gedronken en toen is er een klein kusje geweest tussen Jesse en mij. En ik denk dat we daar allebei ook wel spijt van hebben en het had niet mogen gebeuren. En het is vooral naar Rox toe absoluut niet netjes geweest. Ik heb daar ook mijn excuses voor aangeboden.”

Excuses

Roxy vervolgt dat Kendall alleen haar excuses aanbood, omdat zij Kendall belde. “Dat het gebeurd is, is maar zo. Maar hoe daar vervolgens mee omgegaan is… Ik voelde me wel even in de zeik gezet. Het werd niet verteld, en ik kan niet begrijpen dat je zo met mensen omgaat.” Roxy deelt dat ze het vooral vervelend vond dat het niet meteen eerlijk werd verteld.

Toch heeft Jesse geen spijt. “Eh ja, spijt? Het had niet gemoeten. Het is gebeurd en je kan niet meer terug. Maar bij Kendall was het al klaar en bij ons wat het ook al klaar”, verklaart Jesse.

Bron: Linda, MAFS | Beeld: RTL (Andy Tan)

Laatste nieuws

Zie ook