Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Molly-Mae Hague zwanger van eerste kindje

De Love Island-ster maakt het heugelijke nieuws vanmiddag bekend.

Hyde Park Winter Wonderland launch

Babynieuws uit Engeland, want Love Island-ster Molly-Mae Hague is zwanger van haar eerste kindje. Dat maakt de blondine vandaag op Instagram bekend in een schattige video.

Baby

Love Island

Molly-Mae deed in 2019 mee aan Love Island UK, waar ze Tommy ontmoette. De influencer is sindsdien mega populair op social media. Zij en Tommy gingen al snel samenwonen en we zien regelmatig lieve kiekjes van de lovebirds op social media voorbij komen. Afgelopen mei deed Tommy nog een boekje open aan The Sun, waarin hij al stiekem doorschemerde dat hij graag papa wilde worden.

Zo gaf hij toe dat hij "niet kon wachten" om een gezin te stichten met Molly. "Ik wil vier kinderen, maar het is Molly's lichaam en zij is degene die er doorheen moet - maar ik zal er met haar zijn bij elke stap", zei Tommy. "Ik ben een grote familieman en kom ook uit een grote familie en het is iets waar we veel over praten. Ik denk niet dat het in de verre toekomst ligt."

"We zijn zo jong, maar we wonen al drie jaar samen – we deelden een bed de nacht dat we elkaar ontmoetten en daarna maandenlang elke dag, dus het is alsof we al zes jaar samen zijn." Enne, Tommy zei destijds ook dat hij binnenkort van plan is om op één knie te gaan voor zijn lover, dus wij zijn benieuwd: komt er binnenkort een Love Island-wedding?

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • Molly Mae Hague and Tommy Fury at the Winter Wonderland 2019 VIP Launch at Hyde Park, London on November 20th 2019