SHEIN’s Rock The Runway: SHEIN for All modeshow was een grote hit!

De slogan van deze modeshow luidde 'Iedereen kan het rocken!'

Lees ook

Tijdens de tweede jaarlijkse modeshow van SHEIN genaamd Rock The Runway: SHEIN for All, showde het bekende kledingmerk hun gehele FW22 collectie aan het publiek. De modeshow omvatte naast het showen van de prachtige herfst/winter 2022-collecties ook gastoptredens van Avril Lavigne, Ylona Garcia (bekend van 88rising), Shensee, Brooke Eden en nog vele andere bekenden!

Rock The Runway: SHEIN: for All

Zoals eerdere modeshows is ook Rock The Runway: SHEIN for All een online modeshow, die mensen op 25 september 2022 konden streamen op de SHEIN-app, YouTube, Twitter, Instagram en Facebook. De slogan van deze modeshow luidde ‘Iedereen kan het rocken!’. De herfst/winter 2022-collectie is geïnspireerd op iedereen. De collecties zijn daarom ontworpen en gemaakt met iedereen in gedachten, waardoor we ze wel móésten vieren. Deze epische modeshow bevatte niet alleen ge-wel-di-ge kledingstukken, er waren ook nog eens verrassende gastoptredens en verfrissende samenwerkingen met verschillende beroemdheden. Dit kon je dus niet missen!

Merken

We kennen SHEIN allemaal als een goed betaalbaar kledingmerk, met weer veel andere verschillende interne merken. Deze verschillende merken waren natuurlijk ook terug te zien in de herfst/winter 2022-collectie tijdens de Rock The Runway: SHEIN for All modeshow. Zo zagen we merken als SHEIN X, Frenchy, SXY, Modely en MOD terug in de collecties. Ook submerken ROMWE en DAZY konden we zeker weten spotten tijdens de modeshow.

In het bijzonder heeft er voor deze modeshow een samenwerking plaatsgevonden tussen modeontwerper Christiano Siriano en SHEIN. Tijdens Rock The Runway: SHEIN for All liet Christiano zijn premium merk MOTF zien aan het publiek, en wat was het een hit!

#SHEINforALL

SHEIN is een wereldwijde, populaire e-retailer voor mode en lifestyle. Het merk zet zich daarbij in om schoonheid en mode voor iedereen toegankelijk te maken. Als een one-stop-bestemming voor modeliefhebbers wilde SHEIN daarom iedereen van dienst zijn met mode, muziek en dans door middel van SHEIN Rock The Runway: SHEIN for All, ter ere van #SHEINforALL. And we loved it!

Meerdere modeshows

Zoals eerder vermeld is dit niet de eerste online modeshow van SHEIN. Zo hebben ze in 2020 de Walk Your Wonderful modeshow gehouden om diversiteit en inclusie te vieren. Ook hier waren er verschillende gastoptredens van beroemde mensen, onder wie Rita Ora, Ellie Goulding, Stefflon Don en SHY’M.

Maar het kledingmerk organiseert niet alleen verschillende modeshows. Ze organiseerden in 2021 namelijk tevens een wedstrijd waarbij opkomende ontwerpers een kans maakten op een geldprijs en een deelname aan de herfst/winter 2021 modeshow. Ook hier waren er niet ‘zomaar’ juryleden uitgekozen. Niemand minder dan Khloé Kardashian mocht samen met Law Roach, Christiano Siriano, Jenna Lyons en Laurel Pantin de winnaar uitkiezen van de spannende SHEINx100KCHALLENGE.

Bron: SHEIN | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook