Cute! Johnny Depp zou in love zijn met advocate

En nee, het is niet advocate Camille Vasquez...

Lees ook

Waar we allemaal hoopten op een happy ending tussen Johnny Depp en zijn advocate Camille Vasquez, die hem bijstond in de Amber Heard case, mocht dat jammer genoeg niet zo zijn. Toch is Johnny wel gevallen voor een advocate. Niemand minder dan advocate Joelle Rich zou zijn nieuwe vlam zijn. Enne, ook zij heeft Johnny bijgestaan tijdens een rechtszaak.

Joelle Rich

Advocate Joelle Rich vertegenwoordigde Johnny Depp tijdens de rechtszaak in het Verenigd Koninkrijk tegen krant The Sun in 2020. Hoewel Joelle hem niet heeft geholpen tijdens zijn rechtszaak tegen Amber Heard in Virginia, was zij wel aanwezig in de rechtbank. Volgens Us Weekly was Joelle daar om haar steun te betuigen aan Johnny.

“Er was geen professionele reden voor haar om er te zijn. Het was persoonlijk”, legt een bron aan het tijdschrift uit. De bron laat weten dat de twee om deze reden discreet hebben afgesproken in hotels in de eerste fase van hun romance. Wanneer hun relatie begonnen is, is echter niet bekend. Joelle is moeder van twee en is nog getrouwd, maar ligt momenteel in een scheiding.

Serieus of niet?

Verschillende Amerikaanse media brachten recent het nieuws over de vermeende romance naar buiten, maar zijn er eigenlijk nog niet helemaal over uit wat precies de status is tussen de twee. Volgens bronnen van People zou de romance ‘niet serieus zijn’. Us Weekly zegt te hebben gesproken met bronnen die juist wel bevestigen dat het serieus is: ‘Het is the real deal‘. Ook Page Six bevestigt de serieuze dategeruchten rondom Johnny en Joelle.

Bron: Elle | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook